Coronamaatregelen

Automatische poort

Automatische poort voor meer comfort en veiligheid

Wilt u uw huis voorzien van een fraaie entree? Doe het met een automatische poort van De Wit Hekwerken. Daarnaast houdt u met een automatische poort inbrekers buiten de deur. U weet immers precies wie er op uw terrein komt en wie het terrein verlaat. Wat dacht u daarnaast van de vele comfortvoordelen die een automatisch hek met zich meebrengt? Zo hoeft u bij slecht weer niet langer uw auto uit om de poort handmatig te openen. Ook kunt u vanuit uw luie stoel, met één druk op de knop, uw gasten binnenlaten. Gemak dient te mens met een automatische poort van De Wit Hekwerken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment inrijpoorten

Moderne sierpoort           Sierpoort model New-York

Stevige automatische poorten met in Duitsland geproduceerde aandrijvingen

Bij De Wit Hekwerk staat kwaliteit voorop. Daarom worden onze automatische schuifpoorten en poorten die openklappen aangedreven door Tousek aandrijvingen. Tousek is een fabrikant van poortautomatiseringen, slagbomen en kettingafsluitingen dat haar producten bouwt met de bekende Duitse degelijkheid. Doordat zij zeer ervaren en gespecialiseerd zijn in automatische poortaandrijvingen, lopen zij met hun innovatieve producten voor in technologie en duurzaamheid.

Bij de Wit Hekwerken bieden wij automatiseringen met zowel bovengrondse aandrijvingen als ondergrondse aandrijvingen. De Turn-310, een ondergrondse aandrijving, en de Slim, een bovengrondse aandrijving, zijn de meest gebruikte aandrijvingen. Voor schuifpoorten gebruiken wij de Pull-t. Deze poortaandrijving staat bekend om zijn lange levensduur en storingsvrije eindafslagen. Ook voor extreem zware of bijzondere projecten heeft De Wit Hekwerken uiteraard de juiste oplossing.

De Wit Hekwerken levert maatwerk

Bij De Wit Hekwerken kunt u uw automatische poort op maat laten ontwerpen. Onze ervaren medewerkers produceren in onze werkplaats uw unieke ontwerp met de grootste precisie. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

 • Wij bieden kwalitatief hoogwaardige Europese producten;
 • Wij leveren de poorten met soft-stop voor extra veiligheid en een langere levensduur;
 • Dankzij interne stops geen kolossaal betonnen blok midden op uw oprit;
 • Wij werken enkel met milieubewuste en duurzame producten;
 • Onze producten zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen;
 • Bestaande poort laten automatiseren? Ook dat is mogelijk!

Neem contact op met dé specialist in automatische poorten en schuifpoorten

Zoekt u een automatische poort met een unieke uitstraling, lange levensduur en voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Kijk gerust eens verder rond op onze website en ontdek de mogelijkheden. Wat dacht u van onze industriële poorten, schuifpoorten of sierpoorten? Bij De Wit Hekwerken is alles mogelijk. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
 • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button