Coronamaatregelen

Draaipoort – Dubbele/enkele poorten

Draaipoort – Dubbele/enkele poorten

Als het nu gaat om een sierpoort, schuifpoort of een industrie poort. Onze poorten staan voor kwaliteit! Alle poorten worden vervaardigd in onze eigen werkplaats en daarna volbad verzinkt en eventueel gepedercoat in een nader te bepalen RAL-kleur.

Onze poorten zijn voorzien van een inwendig valpen-systeem die, in combinatie met een Loqinox slot, u de veiligheid garandeert die een poort moet hebben. Verder gebruikt De Wit Hekwerken zijn eigen scharnieren systeem wat inhoudt dat wij alles vastlassen, waardoor u geen last heeft van loslopende bouten die makkelijk zijn te forceren. Maar wat misschien wel belangrijker is, onze hekwerken worden geproduceerd door gecertificeerde mensen en geplaatst door vaklui met jarenlange ervaring, wat leidt tot een fraai en duurzaam hekwerk.

Slot

Een industrieel slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot is een van de meest duurzame sloten die verkrijgbaar zijn. Dankzij de 20 mm regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afstellen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve roestvrijstalen dieptevergrendeling van 23 mm garandeert een veilige sluiting. Het slot is standaard voorzien met een aluminium krukpaar.

Inbraakpreventie

Een slot voorzien van een ‘’paddenstoel’’ om te voorkomen dat ongewenste bezoek de poort snel kan forceren. Dit unieke verankeringssysteem verhindert het uit elkaar trekken van de poort

Slotvang

Verstevigde roestvrijstalen slotvanger met duurzame afwerking voor industriële poorten. Het gepatenteerde verankeringssysteem verhindert het uit elkaar trekken van de poort. De unieke Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en sterke montage. De slagplaat met stootrubber is regelbaar voor poortprofielen tot 60 mm. Het nieuwe ontwerp verzekert een nog gemakkelijkere sluiting van de poort.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button