Coronamaatregelen

Dubbele tuinpoort

Dubbele tuinpoort

Een dubbele tuinpoort is de ideale manier om een ruime doorgang te creëren bij uw hekwerk als u bijvoorbeeld met uw auto er doorheen moet kunnen. Niet alleen voor particulieren kan een (dubbele) tuinpoort de oplossing zijn voor een doorgang in bijvoorbeeld een gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk, ook voor zakelijke terreinen is dit ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een schuifpoort die alleen op bediening open gaat. Bovendien kan er nog een puntenkam op de poort worden gemonteerd voor extra veiligheid. Meer weten over een dubbele tuinpoort van De Wit Hekwerken? Lees dan snel verder.

Soorten dubbele tuinpoorten

Er zijn verschillende soorten dubbele tuinpoorten, denk bijvoorbeeld aan een schuif- of draaipoorten. Deze poorten zijn gemaakt zodat u er met uw auto doorheen kunt. Het is bovendien ook mogelijk om deze poorten te laten automatiseren. Hierdoor hoeft u niet meer uw auto uit om de poort open te doen in de stromende regen. Er zijn verschillende manieren om uw dubbele tuinpoort te automatiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gsm-module. Dankzij deze module kunt u uw tuinpoort ‘open bellen’, de module heeft een telefoonnummer. Door naar dit nummer te bellen gaat uw poort open. Hierdoor kunt u ook eenvoudig op afstand uw dubbele tuinpoort openen mocht dit nodig zijn. 

Ontwerp van dubbele tuinpoort

Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent het ontwerp van uw nieuwe dubbele tuinpoort. Zo kunt u kiezen voor een sierpoort die perfect in uw sierhekwerk past of voor een stevig en duurzame spijlenpoort ter afsluiting van uw bedrijventerrein. Vooral bij sierpoorten heeft u vele mogelijkheden op het gebied ontwerpen. De sierhekwerken en dus ook sierpoorten zijn op vele punten aan te passen naar uw wens, denk hierbij aan bijvoorbeeld ornamenten en paalkoppen. Maar ook voor bedrijven hebben wij de ideale dubbele tuinpoort. U kunt inspiratie opdoen voor uw hekwerk en poort in onze showtuin. Hier kunnen onze medewerkers u ook voorzien van advies en hulp als u er zelf niet uitkomt. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en bijna alle situaties al meegemaakt. Zit u met moeilijkheden? Vraag het hen dan zeker!

Dubbele tuinpoort van De Wit Hekwerken

Kiezen voor een dubbele tuinpoort van De Wit Hekwerken betekent kiezen voor een kwalitatief goede en duurzame poort. U kunt lang genieten van het vakwerk van onze medewerkers. Bovendien zijn onze producten onderhoudsarm dus heeft u er geen omkijken naar. Bezoek onze showtuin of neem contact op voor meer informatie over een dubbele tuinpoort van De Wit Hekwerken.

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button