Coronamaatregelen

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk specialist

Dubbelstaafmat hekwerk, ook wel rastermat-hekwerk genoemd, is een fraai product met een moderne aanblik. Dit duurzame hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en kleuren. Het hekwerk is ideaal als terreinbeveiliging of als terrein afscheiding. Om een doorgang te creëren kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinpoort, looppoort of draaipoorten. Een van de grote voordelen van het dubbelstaafs hekwerk is de prijs/kwaliteit verhouding. 

Eerlijk en transparant over onze dubbelstaafmat hekwerk prijzen:
De prijs van dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van een aantal factoren zoals, hoogte, ondergrond, hekwerk lijn, terreinhoogtes en afstand.
Om u alvast een indicatie te geven van de mogelijke kosten geven wij u indicatieve prijzen inclusief montage en alle benodigdheden.

dubbelstaafmat hekwerk prijzenDe kosten voor hoek en eindpalen zijn €  50,00 à € 60,00 per stuk. Wat zijn hoek en eindpalen? Klik hier

Afhankelijk van het type werk, aantal meters en bijkomende werkzaamheden kunnen er vracht en montage kosten berekend worden variërend van ± € 150,00 tot ± € 450,00 per project. Genoemde prijzen zijn excl. btw en inclusief montage.

Genoemde prijzen zijn indicatief. Benieuwd naar uw exacte prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of kom langs!

$image['alt']

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

Dubbelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De standaard hoogtes variëren van 60 mm tot 2000 mm. De hoogtes 60 mm en 2400 mm zijn op aanvraag ook verkrijgbaar.

$image['alt']

Inbraakpreventief hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is ideaal als inbraak werende afscheiding. De stalen matten hebben massieve staven/spijlen van 8 mm en 6 mm.

$image['alt']

Ideaal als afrastering

Dubbelstaafmat hekwerk kan worden gemonteerd tussen ronde palen met een diameter van 60 mm of met rechthoekige palen met de afmeting 60×40 mm.

$image['alt']

De ideale afscheiding voor klimop

Dubbelstaafmat hekwerk in combinatie met klimop is een ideale afscheiding voor een achtertuin.

$image['alt']

Niet alleen duurzaam, ook erg fraai

Dubbelstaafmat hekwerk is overal toepasbaar. Het is ideaal als afscheiding van een tuin, maar ook zeker toe te passen op bedrijventerreinen. Door zijn veelzijdigheid is het hekwerk breed toepasbaar.

$image['alt']

Veiligheid voorop

Dubbelstaafmat hekwerk is een zeer duurzaam hekwerk. De combinatie van  massieve spijlen met de stalen palen zorgen voor een lange levensduur.

$image['alt']

Stabiel en duurzaam hekwerk

De palen van het staafmat hekwerk worden ± 90 cm in de grond gedreven zodat wij een stabiel en duurzaam hekwerk kunnen garanderen.

$image['alt']

Een sterk staaltje Dubbelstaafmat hekwerk

Op deze foto ziet u een mooi voorbeeld van een dubbelstaafmat hekwerk als terrein afscheiding. Dit project hebben wij voor Yardin uitgevoerd ter behoeve van inbraakpreventie.

$image['alt']

De perfecte afscheiding voor scholen

Dubbelstaafmat hekwerk is een veel toegepaste afscheiding bij scholen. Door zijn duurzame karakter is het een ideaal hekwerk voor scholen.

$image['alt']

Dubbelstaafmat hekwerk op voetplaten

Het is mogelijk om het hekwerk te voorzien van voetplaten zodat het gemonteerd kan worden op een muur, houten vlonder of balkon.

$image['alt']

Dubbelstaafmat hekwerk met lamellen

Een fraaie en duurzame manier om dubbelstaafmat hekwerk direct dicht te maken is het plaatsen van kunststof lamellen. Deze lamellen worden door de spijlen van het dubbelstaafmat hekwerk gevlochten. Een van de grote voordelen van deze kunststof lamellen is de duurzaamheid van het product. De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en antraciet grijs.

$image['alt']

Kunststof lamellen

De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en antraciet grijs. Benieuwd naar de kunststof lamellen in combinatie met dubbelstaafmat hekwerk? In onze showtuin kunt u het product in het echt zien!

Het veelzijdige dubbelstaafmat hekwerk

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor een goede prijs? De Wit Hekwerken heeft een passende oplossing voor u. Ons dubbelstaafmat hekwerk is duurzaam, sterk, inbraakpreventief en heeft een fraaie aanblik. Dubbelstaafmat hekwerk is te verkrijgen in iedere gewenste hoogte en RAL-kleur. Dubbelstaafmat hekwerk is niet voor niets een van de meest gekozen hekwerken. Het is geschikt voor iedere vorm van afrastering, particulier én zakelijk gebruik. Ontdek de mogelijkheden bij De Wit Hekwerken!

Mocht u vragen over staafmat hekwerk hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag alles over onze expertise en adviseren u over de beste oplossing. Kijk ook eens verder op onze website voor vele foto’s van hekwerken en vraag online een offerte aan. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showtuin!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van staafmat hekwerk. Ons goed opgeleide team bezit dan ook de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren uw staafmat hekwerk op de juiste wijze zodat een optimale levensduur gegarandeerd is. Maar er zijn nog meer redenen waarom u voor De Wit Hekwerken moet kiezen:

De palen en dubbelstaafmatten worden verzinkt en daarna gepoedercoat waardoor een lange levensduur gegarandeerd is;

  • Dubbelstaafmat hekwerk wordt ook wel “hufterproof” genoemd, met andere woorden, zeer goed bestand tegen inbraak;
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Door de duplex behandeling is het hekwerk duurzaam.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button