Coronamaatregelen

Elektrisch hek

Elektrisch hek uit onze eigen werkplaats

Een elektrisch hek maakt uw leven net dat beetje aangenamer. Dat is een comfort waar men snel aan went. Maar naast comfort staat een elektrische poort ook voor veiligheid. Uw terrein is te allen tijde afgesloten, zodat u de controle heeft over wie er uw terrein betreedt.

Bekijk ons uitgebreide assortiment sierpoorten 

Uw elektrisch hek, geproduceerd in onze eigen werkplaats

Wij produceren en monteren al onze elektrische hekken in eigen beheer. Zo kunnen wij u garanderen dat wij onze kwaliteit het gehele proces handhaven. Met als gevolg dat u niet alleen op de dag van montage, maar ook over vele jaren nog steeds tevreden bent met uw aankoop.

Moderne sierpoort Sierpoort met Looppoort

Ons team van specialisten helpt u met de zoektocht naar het perfecte elektrisch hekwerk

Niemand is hetzelfde en iedere woning of bedrijfspand is anders. Tijdens uw aankoop komen er ongetwijfeld vragen naar boven waar u nog nooit over heeft nagedacht. Ons team van specialisten kan u daarmee helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn er vele elektrische hekwerken geplaatst door onze medewerkers, en daar zijn wij trots op. Onze ervaring onderscheidt ons van vele andere bedrijven

Duurzame elektrisch hekwerken

Wij kunnen u helpen bij al uw vragen. Welk model hekwerk past bij u en uw huis? Hoe hoog moet het hekwerk worden? Welke soort aandrijving past bij uw wensen? Heeft u genoeg aan een afstandsbediening of wilt u de elektrische hek ook met de telefoon kunnen openen? Dit zijn een aantal voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen. Uw elektrische hek is een eenmalige aankoop waar u over vele jaren nog steeds tevreden mee moet zijn. Hiervoor bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres.

Vele wensen, vele opties

Een elektrisch poort wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Onze afstandsbedieningen stralen kwaliteit en innovatie uit. Door het moderne design begint hier het onderscheid al met vele andere aanbieders. Maar er zijn natuurlijk meer opties om uw elektrische hek te openen. Een gsm-module is een zeer populaire manier om uw poort te openen. Eén van de grote voordelen van deze optie is dat we tegenwoordig allemaal onze telefoon bij ons hebben. Hierdoor is het niet meer nodig om een extra afstandsbediening mee de auto in te nemen.

Bezoek onze showtuin en ervaar het verschil

Om u te overtuigen van onze kwaliteit, hebben wij een showtuin met daarin vele sierhekwerk, gaashekwerk en elektrische hekken. Zo kunt u met eigen ogen zien dat kwaliteit het verschil maakt. Wij nodigen u graag uit voor een wandeling en een gesprek met een van onze hekwerk specialisten.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button