Coronamaatregelen

Gaashek

Gaashek specialisten. Bekijk ons assortiment gaashekwerken.

Een gaashek biedt uitkomst wanneer u op een relatief goedkope maar zeer veilige manier een tuin, dierenweide of openbare plek wilt omheinen. Bij De Wit Hekwerken stelt u helemaal zelf uw gaashek samen. Er zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om puntdraad of gladdraad op uw hek te laten spannen. Wilt u uw gaashekwerk voor een scherpe prijs? Ook dat is mogelijk. Bij De Wit hekwerken creëert u uw eigen unieke gaashek!

Bekijk ons uitgebreide assortiment Gaashekwerken

  gaashek

Hoge kwaliteit gaashekken tegen een scherpe prijs

De Wit Hekwerken produceert en monteert al meer dan 30 jaar poorten en hekken in alle soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit fraaie, veilige en kwalitatief hoogwaardige poorten en hekken. Ons goed opgeleide team bezit de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren uw gaashek op de juiste wijze zodat een optimale levensduur gegarandeerd is.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Over De Wit Hekwerken

Wij zijn uw specialist in gaashekken. De Wit Hekwerken onderscheidt zich door creativiteit, bewezen betrouwbaarheid en onze geavanceerde poort aandrijvingen. Daarnaast bieden wij u nog meer voordelen:

  • De prijs-kwaliteitverhouding van De Wit Hekwerken is uitstekend;
  • Al onze gaashekken worden in eigen beheer gemonteerd;
  • Een uitgebreide showtuin meer veel informatie over de hekwerken.

Meer informatie over De Wit Hekwerken

Hebben wij uw interesse gewekt met ons gaashek en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast gaashekken bieden wij een groot assortiment aan andere soorten hekwerken aan. Wat dacht u van sierhekwerken, industriële hekwerken of RVS hekwerken? Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek de mogelijkheden van De Wit Hekwerken.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button