fbpx

Gaashekwerk

Gaashekwerk

Gaashekwerk, de duurzame en voordelige afbakening

Wilt u op een duurzame en voordelige wijze een tuin, bedrijventerrein, dierenweide of openbare plek omheinen? Gaashekwerk biedt dan een goede uitkomst. Wij van De Wit Hekwerken zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van Gaashekwerken. Het hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes (80 cm tot circa 250 cm) en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Wilt u er zeker van zijn dat niemand over uw gaashekwerk kan klimmen? Dan kunt u puntdraden op uw hek laten spannen. In plaats van puntdraad kunt u ook kiezen voor gladdraad, wat bijvoorbeeld een geschikte optie is bij een dierenweide.

Bent u na het bezoeken van onze website benieuwd naar de mogelijkheden. Bel dan gerust eens met een van onze specialisten of kom langs voor een bezoek aan onze showtuin.

$image['alt']

Gaashekwerk gemonteerd langs een keerwand

Gaashekwerk is een breed toepasbaar hekwerk. Het is ideaal als afscheiding van een tuin maar het is ook goed inzetbaar als afscheiding van een bedrijventerrein.

$image['alt']

Gaashekwerk met 3 prikkeldraden

Door de interessante prijsstelling van het gaashekwerk in combinatie met zijn duurzame karakter maakt het dat een gaashekwerk een vaak toegepaste afrastering is.

$image['alt']

Een sterk staaltje terrein beveiliging bij de Kerncentrale in Dodewaard

Gaashekwerk wordt standaard uitgevoerd met een bovenbuis maar is ook verkrijgbaar met puntdraden bovenop het gaashekwerk. Wij werken met aluminium puntdraadhouder die gecoat wordt in de kleur van het gaashekwerk, waar de bovenbuis doorheen loopt en de puntdraden aan vastgemaakt worden.

$image['alt']

Gaashekwerk om een gas kooi

Gaashekwerk is een product wat met zorg geplaatst moet worden. Het is erg belangrijk dat de palen op de juiste manier in de grond gedreven worden om een duurzaam hekwerk te kunnen garanderen. Onze hekwerk specialisten hebben alle ervaring in huis om u hiermee van dienst te zijn.

$image['alt']

Gaashekwerk als scheiding tussen twee achtertuinen

Gaashekwerk is ideaal als afscheiding in een achtertuin. Door zijn interessante prijsstelling en sterke constructie wordt het gaashekwerk vaak gebruikt als klimwand voor hedera.

$image['alt']

Gaashekwerk met aluminium puntdraden

Gaashekwerk bestaat uit palen met een diameter van 60 mm met daarboven een aluminium houder waar de bovenbuis met een diameter van 42 mm doorheen loopt.

$image['alt']

Gaashekwerk gemonteerd in een weiland

Gaashekwerk is een ideale afbakening voor weilanden.

$image['alt']

Gaashekwerk in de verzinkte uitvoering

Gaashekwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren.