Coronamaatregelen

Hekwerk

Hekwerk specialist van Nederland

Duurzaam hekwerk. U denkt er niet dagelijks over na. Wij, van De Wit Hekwerken, doen dat wel! Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het produceren en monteren van alle soorten hekwerken. Door de combinatie van goede kwaliteit en de juiste prijs zijn wij een begrip in de hekwerk wereld.

Bekijk onze producten

Hekwerken van duurzame kwaliteit, met de juiste service

Een hekwerk bestaat uit meer dan een fraai en duurzame constructie. Ook de weg naar het eindproduct is erg belangrijk. Ons ervaren team van medewerkers voorziet u graag van professioneel advies en nuttige tips, die ervoor zorgen dat u over vele jaren nog net zo tevreden bent als op dag één.

Hekwerken uit eigen productie

Uw ervaren specialist

De Wit Hekwerken is specialist op het gebied van alle soorten hekken. Wij werken samen met designers, tekenaars, en ervaringsdeskundige die samen tot de juiste oplossing komen. Deze professionals zorgen ervoor dat wij u ten allen tijde de juiste oplossing kunnen aanbieden met onze basisvoorwaarden: veiligheid, design en duurzaamheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maatwerk voor de juiste prijs

Een perfect hekwerk is voor iedereen verschillend. Daarom produceren wij alles in eigen beheer en kunnen wij, in overleg met u, het perfecte hekwerk vervaardigen. Het produceren van maatwerk wilt niet zeggen dat u de hoofdsom betaald. Integendeel, De Wit Hekwerken is als bedrijf zo ingesteld dat wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren en de juiste kwaliteit leveren. Hierin onderscheiden wij ons van andere hekwerk bedrijven!

Vele wensen, vele stijlen

Wordt het een klassieke, moderne, industriële of eenvoudig hekwerk? Bekijk onze producten en kies hetgeen wat bij uw huis past. Onze specialisten kunnen u hierbij geheel vrijblijvend adviseren. Bekijk op uw gemak onze type hekwerken en stijlen, of kom eens langs in onze showtuin.

Ervaren team van hekwerk specialisten

Wat zijn de eisen waaraan uw hekwerk moet voldoen? Zoekt u een eenvoudig en duurzaam hekwerk of wilt u graag een modern of klassieke afscheiding? Ontdek de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en stel met onze specialisten uw perfecte product samen.

Een hekwerk naar uw tevredenheid

Echt tevreden bent u pas wanneer het hekwerk de juiste hoogte heeft, de juiste kleur, de juiste levensduur, en de juiste stijl. Wij begrijpen dat dit een hele zoektocht kan zijn en wij willen u daar graag mee helpen. In onze showtuin hebben wij een grote verscheidenheid aan hekwerken staan waar u het product kunt zien en voelen. U zult merken wanneer u door onze showtuin loopt dat u langzaam aan tot een conclusie gaat komen. Een conclusie waar u over vele jaren nog steeds tevreden mee zult zijn.

Uniek door vakmanschap

Zodra u een hek ziet van De Wit Hekwerken, ziet u meteen wat wij bedoelen met kwaliteit en uitstraling. Het gevoel, de uitstraling en de juiste stijl. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat onze klanten een hekwerk kopen met de langst denkbare levensduur. Wij gebruiken hiervoor de beste en meest duurzame materialen. Voor zowel de optische toepassingen, als de onzichtbare toepassingen waar alleen wij van weten en alleen u van geniet!

Hekwerk is maatwerk

Wij produceren en vervaardigen in onze eigen fabriek. Zo zorgen wij continu dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Elke collega heeft zijn specialiteit. Van het smeden van ijzer tot het lassen van poorten. Wij zorgen er als team voor dat u een kwalitatief hoogwaardig hekwerk ontvangt.

Wat maakt het product duurzaam?

Wat is kwaliteit? Bij De Wit Hekwerken zijn wij er van overtuigd de juiste formule te bezitten. Wij zien kwaliteit als een totaal plaatje. Vanaf het eerste gesprek gaan wij voor kwaliteit. Natuurlijk is het zeer belangrijk om duurzame en goede materialen te gebruiken, maar er komt meer bij kijken. Ons team van specialisten zorgen ervoor dat uw hekwerk er over vele jaren nog steeds goed bijstaat. Ervaring geeft de doorslag. Wij dragen zorg voor uw hekwerk!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button