Hekwerken

Hekwerken en poorten specialist.

Van sierhekwerken tot gaashekwerken, spijlenhekwerken of dubbelstaafhekwerken, De Wit Hekwerken BV heeft het allemaal! Na al meer dan 25 jaar topkwaliteit hekwerken te hebben geleverd aan diverse opdrachtgevers zoals, particulieren, kinderdagverblijven, overheidsinstanties, bedrijven, gemeentes en waterschappen hebben wij alle ervaring om u van dienst de zijn.

Hekwerken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs?

Onze hekwerken staan bekend om de kwaliteit. Niet alleen door onze kwalitatief hoogwaardige materialen maar ook door al onze hekwerken volbad te verzinken en daarna te poedercoaten ontstaat een dusdanige hoge kwaliteit waardoor u onze hekwerken niet meer hoeft te behandelen. Dus schuren en verven is niet meer nodig! Tevens is onze prijs zeer gunstig, waardoor wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunnen hanteren.

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 1. Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
 2. Showtuin in centraal gelegen Dodewaard te Gelderland;
 3. De Wit Hekwerken verkoopt alle soorten, maten en kleuren hekwerken;
 4. Kosteloze opmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze hekwerken exact op maat gemaakt worden;
 5. Bij zowel het produceren als het monteren direct betrokken;
 6. Deskundig advies over ieder gewenst hekwerk typeHet goed opgeleide team van De Wit Hekwerken heeft zeer veel ervaring en bezit de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren uw hekwerken op de juiste wijze zodat een optimale levensduur gegarandeerd is.

Wilt u naar aanleiding van het lezen van bovenstaande tekst nadere informatie over onze hekwerken, vult u dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u liever persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op nr. 0488-412600. Of wilt u onze hekwerken geheel vrijblijvend in het ‘’echt’’ aanschouwen? Wandel dan eens door onze uitgebreide showtuin

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • 14785 Klanten gingen u al voor;
 • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan