Coronamaatregelen

IJzeren looppoort

IJzeren looppoort

Op zoek naar een ijzeren looppoort om een afsluitbare doorgang in uw hekwerk te creëren? Of wilt u een hekwerk met looppoort van ijzer? Dan bent u bij De Wit Hekwerken op de goede plek. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief en hebben ons opgewerkt tot de hekwerk specialist van Nederland. Doordat wij alles in eigen beheer produceren en monteren profiteert u van producten van uitmuntende kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Een ijzeren looppoort dient niet alleen als fraaie afsluiting maar geeft ook een veilig gevoel. Bij al onze poorten worden hoogwaardige RVS scharnieren en een geïntegreerd RVS slot gebruikt. Ook zien wij er op toe dat alleen het beste materiaal wordt gebruikt zodat de constructie zeer stevig is. Meer weten over een looppoort van ijzer? Lees dan hieronder verder of neem direct contact op als u vragen heeft over een ijzeren looppoort!

Roest een ijzeren looppoort niet?

Het antwoord is nee! Normaal gesproken roest ijzer natuurlijk wel als het in aanraking komt met water maar daar is wat op gevonden. Allereerst verzinken wij uw looppoort van ijzer in een zinkbad. Het zink hecht zich rond het ijzer en creëert een extra laag. Deze laag van zink zorgt ervoor dat water niet bij het ijzer kan komen. Er kan zo dus geen roest ontstaan. Voor extra bescherming wordt de looppoort gepoedercoat. Het poedercoaten kan in elke RAL-kleur naar keuze. 

Looppoort van ijzer ontwerpen

Bij ons vindt u meer dan 10 standaard ontwerpen maar wilt u liever zelf uw looppoort van ijzer ontwerpen? Dat is mogelijk! U kunt dit ook in samenspraak met onze ontwerpers doen. Hierdoor wordt er rekening gehouden met uw wensen en behoeftes maar is het ook uitvoerbaar. Bovendien kunt u ook onze standaard ontwerpen aanpassen naar eigen wens. Zo kunt u de hoogte bepalen maar ook ornamenten of paalkoppen veranderen naar eigen smaak. Als een ijzeren looppoort erg hoog moet zijn, dan zullen wij de spijlen zwaarder uitvoeren voor de stevigheid van de constructie. Om inspiratie op te doen voor uw ontwerp kunt de vele foto’s bekijken op onze website of langskomen in onze showtuin. Hier vindt u al onze ontwerpen en kunt u deze in het echt aanschouwen. Heeft u al straatwerk liggen en wilt u dit er liever niet uithalen? Doordat wij in eigen beheer uw ijzeren looppoort produceren kunnen wij deze ook zo breed uitvoeren dat de palen buiten uw straatwerk vallen. Dit voorkomt extra werkzaamheden.

Overtuigd van de ijzeren looppoort van De Wit Hekwerken? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs!

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button