Coronamaatregelen

IJzeren tuinpoort

IJzeren tuinpoort

De ijzeren tuinpoort is een stevige keuze wanneer u een doorgang in uw hekwerk wilt creëren. Bij ons kunt u terecht voor een tuinpoort van ijzer die voldoet aan uw wensen. Doordat de poort op maat wordt gemaakt sluit deze aan op de wensen en behoeftes die u heeft. Nog niet zeker wat u wilt? Neem dan contact met ons op voor advies of hulp bij het beslissen. U kunt ook bij ons langskomen en in onze showtuin inspiratie opdoen voor uw ijzeren tuinpoort. 

Tuinpoort van ijzer roest toch?

Nee! Een tuinpoort van ijzer gemaakt door De Wit Hekwerken roest niet. Dit komt door de behandeling die wij het ijzer geven. Allereerst wordt uw poort verzinkt. Dankzij het verzinken komt er een laag zink om het ijzer die ervoor zorgt dat water niet bij het ijzer kan komen. Vervolgens wordt ter extra bescherming uw ijzeren tuinpoort gepoedercoat. Dit kan in elke gewenste RAL-kleur. Hiermee verzekeren wij dat uw nieuwe poort perfect bij uw hekwerk en tuin past. Bovendien is uw poort onderhoudsvrij door de behandeling die wij de poort geven en dit maakt het product ook nog eens heel duurzaam. 

IJzeren tuinpoort op maat

Door wij uw ijzeren tuinpoort op maat maken kunt u zelf veel factoren bepalen, zoals de hoogte en de breedte. Hierdoor wordt de tuinpoort van ijzer voor vele verschillende doeleinden geschikt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een grote poort van de afscheiding van uw weide met dieren of wilt u een lage poort bij uw voortuin? Alles is mogelijk! Voor extra bescherming is het ook mogelijk om een slot te laten plaatsen in de poort. Wilt u niet hebben dat mensen over de poort kunnen klimmen? Laat dan anti-klimbeveiliging monteren bovenop de poort. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat u zich veiliger voelt in uw eigen tuin en woning. 

Mogelijkheden met tuinpoort van ijzer

Er zijn talloze mogelijkheden met een tuinpoort van ijzer. In de meeste gevallen wordt dit type poort gecombineerd met gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk. Deze sterke, duurzame maar goedkope hekwerken worden veel gebruikt ter afsluiting van een terrein. Een ijzeren tuinpoort creëert een doorgang. Vindt u dat deze hekwerken en poorten te open zijn? Dan zijn er verschillende mogelijkheden! Zo kunt u bijvoorbeeld het hek laten begroeien met een klimplant of wilgentenen vlechten door het hekwerk en de poort. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuinpoort. 

Op zoek naar een ijzeren tuinpoort? Kom dan langs in onze showtuin voor inspiratie of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button