fbpx

Inrijpoort

Bekijk ons uitgebreide assortiment inrijpoorten

Inrijpoort op maat gemaakt

Uw ingang is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Een inrijpoort fungeert als uitstekend middel om uw entree een fraaie uitstraling te geven. De Wit Hekwerken is al meer dan 30 jaar dé specialist in inrijpoorten. Wij maken alle mogelijk denkbare inrijpoorten, voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Zoekt u een handmatige inrijpoort met een inbraak preventief hang en sluit systeem of een elektrische inrijpoort met een slimme en duurzame besturing? Geen probleem voor de Wit Hekwerken. Doordat wij een eigen werkplaats hebben kunnen wij iedere inrijpoort aan uw wensen laten voldoen. En of u nu kiest voor een spijlenpoort, dubbelstaafmat poort of sierpoorten, wij produceren het voor u.

elektrische sierpoort vrijdragende schuifpoort modern

Bekijk ons assortiment inrijpoorten

Unieke inrijpoorten vervaardigd in eigen werkplaats

Wij onderscheiden onszelf niet alleen in het unieke eindresultaat van uw inrijpoorten maar ook in de weg daar naartoe. Dat komt omdat wij uw aanvraag geheel in eigen beheer behandelen. Vanaf het moment dat u de opdracht geeft aan onze medewerkers wordt uw inrijpoort geheel kosteloos ter plaatse ingemeten en kunnen wij u indien nodig van een passend advies voorzien. Daarna wordt uw inrijpoort tot in detail berekend en uitgetekend in de tekenkamer. Deze tekening wordt doorgegeven naar onze ervaren constructie bankwerkers die van een stuk staal een unieke met de handgemaakte inrijpoort vervaardigen. Nadat uw toegangspoort exact op maat is gemaakt ondergaat uw poort een duplex behandeling om u een onderhoudsarme sierpoort te garanderen. Bij De Wit Hekwerken leveren wij gegarandeerd vakwerk!

elektrische poort

Waarom inrijpoort van De Wit Hekwerken

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een sierpoort van De Wit Hekwerken:

  1. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding omdat wij onze producten in eigen beheer fabriceren en monteren;
  2. Wij staan open voor uw eigen ontwerp van een toegangspoort, en geven graag kosteloos advies op locatie;
  3. De Wit Hekwerken verkoopt alle soorten, maten en kleuren inrijpoorten;
  4. Kosteloze opmeting van uw tuin of perceel is geen probleem, waardoor het hekwerk altijd past.

Meer informatie over De Wit Hekwerken en onze inrijpoorten

Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek de mogelijkheden van De Wit Hekwerken. Wilt u onze inrijpoorten in het echt aanschouwen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showtuin van 1500 m2. Indien u meer informatie wenst over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze sfeervolle Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
 • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan