Coronamaatregelen

Moderne poort

Moderne poort

Poorten calculatorBereken uw eigen inrijpoort met de online calculator

Moderne poorten specialist

Bent u op zoek naar een moderne poort met een eigentijdse uitstraling? Een poort die zich onderscheidt door zijn strakke lijnen met eventueel een innovatieve elektrische aandrijving? Bekijk dan onze website of kom langs voor een wandeling door onze showtuin! Wij vertellen u op deze pagina graag wat meer over de keuzemogelijkheden in de kleuren, materiaalgebruik en de toegangscontrole.

Waarom kiezen voor De Wit Hekwerk?

  1. Zowel productie als montage in eigen beheer
  2. Moderne fabriek waar al onze unieke poorten worden geproduceerd
  3. Vakkundige medewerkers met een brede kennis om u te helpen
  4. Sfeervolle showtuin
  5. Uitgebreid assortiment in moderne poorten

Modern materiaal gebruik

Bij het ontwerp van een moderne poort staat rust, minimalisme en eenvoud centraal. Het gebruik van robuust materiaal in combinatie met rechte lijnen passen perfect bij een moderne poort. Een moderne poort kan ook privacy geven door het toepassen van een dichte plaat of overlappende spijlen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u adviseren door een van onze medewerkers.

De behandeling van uw moderne hekwerk

De kleurkeuze bepaald een groot deel van de uitstraling van uw moderne inrijpoort. Wij verzinken al onze producten volbad en vervolgens laten wij de hekwerken poedercoaten met RAL-kleuren. Een poedercoating is een bepaalde poederkleur die door een elektrostatisch verfproces de poeder op een negatief geladen hekwerk onderdeel verstuift. Na deze bewerking gaat het hekwerk een oven in waar het poeder op het hekwerk smelt. De combinatie van volbad verzinken met poedercoating geeft uw moderne poort de meest duurzame behandeling die er mogelijk is.

Moderne poorten met toegangscontrole

Moderne poorten zijn standaard verkrijgbaar met hoogwaardig RVS hang- en sluitwerk. U kunt daarentegen ook kiezen voor één van onze toegangscontrole oplossingen. Het is mogelijk om uw poort te laten automatiseren door middel van een aandrijving in combinatie met een intercomsysteem. Daarnaast is het mogelijk om uw telefoon als afstandbediening te gebruiken door het gebruik van een gsm-module. Als u liever beeld en audio heeft op uw mobiel, bieden wij een app-intercom aan. Meer informatie over de app-intercom vindt u op de website.

Strakke en moderne poorten

Moderne en strakke poorten zijn enorm populair. Of u nu op zoek bent naar een moderne poort met een minimalistisch ontwerp of een moderne poort met een robuuste uitstraling. Bij De Wit Hekwerk maken we alle poorten op maat in onze eigen fabriek. Een van de nieuwste trends is de moderne poort die privacy geeft. Een mooi voorbeeld van een poort met privacy, die geen opgesloten gevoel geeft, is de moderne poort Wenen. Deze poort combineert de dichte plaat, die privacy geeft met de strakke lijnen van de horizontale spijlen. Heeft u liever een moderne poort met een minimalistische en een eenvoudige uitstraling? Dan is de poort model Orion voor u geschikt.

toegangspoort
Moderne poort Londen

 

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button