Coronamaatregelen

Montage medewerker

Vacature Montage medewerker

Wil jij veel zien van Nederland en afwisselend werk hebben op de mooiste locaties? Solliciteer dan naar de baan van montage medewerker bij De Wit Hekwerken en voeg je bij ons gezellige team!

Van de Betuwe tot hartje Amsterdam, bij ons in de buitendienst kom je overal! Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die op zoek is naar een uitdagende baan met veel vrijheid.

In deze functie leer je de kneepjes van het vak. Je gaat onder andere toegangspoorten en sierhekwerken, schuifpoorten, en andere afrasteringen monteren. Doordat de projecten vaak kleinschalig zijn zul je vaak meerdere adressen/klanten op 1 dag bezoeken.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand die gemotiveerd en leergierig is, hard wil werken en op deze manier kan bijdragen aan het prachtige product dat wij aanbieden. Als je ervaring hebt is dat mooi meegenomen maar geen pré.

Het is belangrijk dat je:

  • Netjes en beleefd bent, je bent immers het visitekaartje van De Wit Hekwerken
  • Enthousiast bent en van aanpakken weet
  • Technisch inzicht hebt
  • Graag buiten werkt

Wat mag je verwachten?

  • Een leuke en afwisselende baan met een prachtig eindproduct
  • Een jong en gezellig team die je de kneepjes van het vak leren
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel

Een uitdagende werkomgeving met korte lijnen, en een goede informele sfeer binnen een professionele organisatie. Er is ruimte voor persoonlijke groei, in een stimulerende werkomgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een echte voorman. Ben jij de gemotiveerde kandidaat en denk jij te voldoen aan bovenstaande functie eisen, stuur dan je cv met motivatiebrief naar: floor@dewithekwerken.nl

Open dagen
Call Now Button