Eigen productie

Uw ervaren hekwerk specialist

De Wit Hekwerken onderscheidt zich. En dat doen we niet alleen met onze 30 jaar aan ervaring, maar ook met onze eigen productiehal. Al onze sierhekwerken en sierpoorten worden in onze eigen werkplaats op maat geproduceerd. Door dit grote voordeel kunnen wij niet alleen een perfecte pasvorm bieden, maar ook een bijzonder scherpe prijs.

De moderne hekwerk smederij

Een authentiek resultaat met de moderne technologie. Dat is waar wij  al meer dan 30 jaar voor staan. Onze smederij, die wij ook wel onze productiehal noemen, kan met de technologie van vandaag de onmiskenbaar fraaie resultaten bereiken van de smederijen van vroeger.

Een modern machinepark in combinatie met ervaren hekwerk specialisten

Naast ons moderne machine park waar wij erg trots op zijn, is er een onderdeel wat misschien wel veel belangrijker is: onze ervaren specialisten! Ons team bestaat uit een mix van ervaren specialisten met al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van maatwerk hekwerken. Het team bestaat ook uit jonge talenten, die wij helpen met hun opleiding en persoonlijk verder opleiden tot ervaren hekwerk specialisten.

Hekwerk van Nederlandse bodem

Het perfecte hekwerk is voor iedereen anders. Er zijn vele wensen en vele stijlen en dat vraagt om maatwerk. En daar zijn wij bij De Wit Hekwerken in Dodewaard in gespecialiseerd. Onze moderne werkplaats is voorzien van de laatste technologieën, zodat wij u kunnen garanderen dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren met de scherpste prijs.

Ervaring maakt het verschil

Niet alleen een modern machinepark maakt ons product tot een succes. Wat misschien wel veel belangrijker is, zijn onze ervaren vakmensen die alle ervaring in huis hebben om jouw product om maat te maken. Deze ervaren lassers weten precies hoe het hekwerk gewalst, gebogen en gelast moet worden om jouw wensen te vervullen. Onze vakmensen hebben oog voor detail.

Meten, tekenen en produceren

Het gehele productieproces, van ontwerpen en het uittekenen tot het produceren van de hekwerken vindt plaats in onze productiehal. Onze ontwerpers rekenen en tekenen het hekwerk volledig uit waarna onze productie specialisten het overnemen. Zij zagen, boren en walsen het hekwerk tot het volledig naar wens van de klant is. Efficiency en kwaliteit staan voorop bij onze specialisten met als resultaat een duurzaam hekwerk voor de juiste prijs!

Het verzinkproces

Op het eerste gezicht niet opvallend, maar één van de belangrijkste onderdelen is het thermisch verzinken van onze producten. Thermisch verzinken is een eeuwenoud proces waarbij staal in gesmolten zink wordt gedompeld, waardoor de producten niet meer gaan roesten. De zinklegering is hard, slijt- en stootvast en perfect bestand tegen mechanische belasting. Goed om te weten is dat de zinklegering zowel op de binnen- als de buitenkant wordt aangebracht. Het zinkwerk is een Nederlands product en wordt uitgevoerd volgens de norm NEN-EN-ISO 1461.

Poedercoaten

Poedercoating zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag en garandeert een betere profiel- en kantdekking dan nat lak. Poedercoating is elastisch, slijt-, slag- en stootvast, goed bestand tegen chemische belasting en uitermate geschikt voor producten met een verhoogde kans op beschadigingen zoals hekwerken. Wij passen standaard een tweelaags poedercoatsysteem toe, bestaande uit een eerste epoxy poedercoatlaag en een toplaag in kleur op basis van polyester. Het poedercoaten wordt uitgevoerd volgens de norm NEN-EN-ISO 15773.