Sfeervolle showtuin

W

Wat voor type hekwerk past het beste bij mijn wensen en budget? Wil ik mijn poort automatisch kunnen openen? Vraag het onze specialisten. Kom langs en laat u inspireren in onze showtuin met uiteenlopende modellen.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw hekwerk, wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Een hekwerk of poort is immers beeldbepalend voor uw woning of bedrijfspand. Het is dan ook verstandig om niet over één nacht ijs te gaan. Bij De Wit Hekwerken begrijpen we dat als geen ander. In de showtuin vindt u een ruim assortiment aan verschillende poorten en hekwerken, die u allemaal op uw gemak kunt bekijken. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

  • Groot aanbod aan sierpoorten en hekwerken
  • Alle kleurmogelijkheden te bezichtigen
  • Deskundig advies van onze specialisten

Sfeervolle hekwerk showtuin van De Wit Hekwerken

U heeft alle hekwerk foto’s bekeken, het internet afgestruind en misschien zelfs al een offerte aangevraagd. Toch weet u pas zeker wat u koopt, als u het hekwerk in het echt ziet. Een hekwerk aanschaffen blijft een grote investering. Dit begrijpen wij bij De Wit Hekwerken maar al te goed.

Antwoord op al uw vragen

Daarom hebben wij een sfeervolle tuin aangelegd waar u in alle rust, alle hekwerken van dichtbij kunt bekijken. Hier krijgt u de antwoorden op al uw vragen. Wat voor een type hekwerk past het beste bij mijn wensen en budget? Wat voor een soort slot heb ik nodig? Past een elektrische poort beter bij mijn eisen? Is een hekwerk onderhoudsvrij? Ik heb hoogte verschil in mijn perceel, moet ik het grondwerk aanpassen of kan het hekwerk op maat gemaakt worden? Op al deze en alle andere vragen kunt u de antwoorden zelf ervaren of beantwoord krijgen door één van onze hekwerkadviseurs. Dus kom langs en maak een wandeling door onze showtuin en ervaar het zelf.

Plan uw bezoek