App-Intercom X-Security

App-Intercom X-Security

App-Intercom X-Security

De app-intercom x-security is de nieuwe standaard in toegangscontrole. De app-intercom is ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en veiliger te maken. Het video intercom systeem koppelt naadloos met maximaal 3 telefoons voor spraak en beeld communicatie. Zo kunt u overal de intercom oproep beantwoorden en de poort (indien gewenst) openen.

De elegante binnenpost kenmerkt zich door zijn slanke vormgeving en hoogwaardige glasafwerking, die zorgt voor een optimaal touchscreen. De video intercom binnenpost heeft een groot 7-inch lcd-scherm met een resolutie van 800×480 pixels en een grote luidspreker met helder geluid. Naast de standaard functies van de video binnenpost, zoals oproepen beantwoorden en de poort open sturen, heeft de binnenpost een ingebouwde wifi verbinding. Via het wifi-systeem kan de binnenpost op een eenvoudige wijze de oproepen binnen laten komen op uw telefoon.

De geavanceerde en intelligente IP-technologie brengt het intercomsysteem verder dan de traditionele grens van video intercomsystemen. Door de eenvoudige en intuïtieve installatie zult u geen problemen ondervinden nadat de installatie is geïnstalleerd en opgeleverd. In vergelijking met andere systemen, die gebruik maken ingewikkelde koppelingen met verschillende IP-adressen, heeft de app-intercom een ingebouwde wifi-verbinding die wij alleen hoeven te koppelen met uw wifi netwerk. U hoeft hiervoor geen ingewikkelde IP-adressen te configureren en wanneer u overstapt van internet aanbieder zal het systeem binnen een aantal simpele stappen weer werken.

$image['alt']

App-Intercom X-Security

Hoogwaardige materialen met een elegant ontwerp en een verfijnde afwerkingen. Maar de app-intercom x-security onderscheidt zich vooral door zijn eenvoudige 100% gebruikersvriendelijke ervaring.

$image['alt']

Regel alles, met uw telefoon

  • Bent u niet thuis, maar moet u iemand uw terrein oplaten? Geen probleem. U kunt via de app op u telefoon de poort openen en iemand toegang verlenen. Zo heeft u ook op afstand controle over de toegang van uw poort.
  • Met de app op uw telefoon ontvangt u niet alleen op de binnenpost uw intercom oproep, maar ook op uw telefoon. Zo kunt u vanaf uw werk de intercom oproep beantwoorden en communiceren met degene die aanbelt.
$image['alt']

De innovatieve en elegante binnenpost

De innovatieve en elegante binnenpost is voorzien van alle gemakken

  • 7 inch lcd led display met 800×480 pixels en 16 miljoen kleuren;
  • Een elegante en hoogwaardige afwerking;
  • Verlichte knoppen voor de snelle functies zoals communicatie en poort opener;
  • Duidelijke luidspreker voor optimale communicatie
  • Het eenvoudige menu is vrij toegankelijk voor diverse instellingen zoals de ringtone, de achtergrond van het scherm en nog vele andere opties.
Call Now Button