Coronamaatregelen

Ondergronds poort aandrijving

Ondergronds poort aandrijving

De innovatieve aandrijving Turn-310

Wij lichten graag toe waarom u niet alleen op de dag van montage tevreden zult zijn, maar door de jaren heen zult ervaren dat u voor kwaliteit heeft gekozen.

Met een elektrische aandrijving van De Wit Hekwerken haalt u het maximale uit uw toegangspoort. Onze poortaandrijving is uit het juiste staal gesneden.
Een poort aandrijving moet door weer en wind zijn taak uitvoeren. Daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig systeem.

Onze krachtige motor in combinatie met een innovatief besturingssysteem Maakt het verschil. Daarom is de ondergrondse elektrische poortaandrijving van De Wit Hekwerken de juiste keuze voor de toekomst.

$image['alt']

M-22 scharnier

Het robuuste en duurzame scharnier met M-22 draad wordt mee gecoat in de RAL-kleur van uw poort. Deze kleine maar toch belangrijke handeling zorgt ervoor dat het scharnier één wordt met de poort en de paal. Het scharnier wordt ook voorzien van een vet-nippel, zodat deze gesmeerd kan worden.

$image['alt']

Geen hinderlijk betonblok meer

Geen hinderlijk betonblok meer in het hart van uw oprit! Onze poort aandrijvingen zijn voorzien van interne stops die er voor zorgen dat de poort veilig en solide opent en sluit.

$image['alt']

Dé interne stop

Dé interne stop die er voor zorgt dat u geen betonnen aanslagblok meer nodig heeft in uw oprit!

$image['alt']

Grondbakken die het verschil maken

De grondbakken van de Turn-310 zijn volbad verzinkt. Een groot deel van de markt gebruikt grondbakken die alleen gespoten zijn. Uit ervaring weten wij dat het draaipunt van deze gespoten bakken na 8/10 jaar afbreekt.  Dat komt simpelweg door corrosie. Alleen een volbad verzinkt product weerstaat corrosie.

$image['alt']

Niet alleen erg fraai, maar ook veilig!

Niet alleen bijzonder fraai, maar ook zeer veilig! Bij iedere impuls verandert de code van de zender, dit noemen we een “Rolling Code System’’. Het rolling code system verandert na iedere puls de code waardoor het voor ongewenste bezoekers vrijwel onmogelijk is om de code te scannen.

$image['alt']

Kwaliteit maakt op langere termijn het verschil

Met trots laten wij ook u de binnenkant van de ondergrondse poortaandrijving Turn-310 zien. De motor bestaat uit niets anders dan stalen tandwielen de draaien in een afgesloten oliebad. Bij ons geen kunststof onderdelen maar robuuste en duurzame materialen die op langere termijn het verschil maken.

$image['alt']

De besturingskast

Nooit eerder werd inbedrijfstelling, installatie en onderhoud zo comfortabel en veilig. In het hart van onze besturingskasten zit een verlicht lcd-display met duidelijke menu’s. Een snelle blik is alles wat u nodig heeft om een compleet overzicht te krijgen van alle processen.

$image['alt']

Bekijk de sluitcyclus van onze elektrische aandrijving

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button