fbpx

Ondergronds poort aandrijving

De ondergrondse poort aandrijving Turn-310

Wij lichten u graag toe waarom u niet alleen op de dag van montage tevreden zult zijn, maar door de jaren heen zult ervaren dat u voor kwaliteit heeft gekozen.

$image['alt']

M-22 scharnier

Het robuuste en duurzame scharnier met M-22 draad wordt mee gecoat in de RAL-kleur van uw poort. Deze kleine maar toch belangrijke handeling zorgt ervoor dat het scharnier één wordt met de poort en de paal. Het scharnier wordt ook voorzien van een vet-nippel zodat deze gesmeerd kan worden.

$image['alt']

Geen hinderlijk betonblok meer

Geen hinderlijk betonblok meer in het hart van uw oprit! Onze poort aandrijvingen zijn voorzien van interne stops die er voor zorgen dat de poort veilig en solide opent en sluit.

$image['alt']

Dé interne stop

Dé interne stop die er voor zorgt dat u geen betonnen aanslagblok meer nodig heeft in uw oprit!

$image['alt']

Grondbakken die het verschil maken

Grondbakken van de Turn-310 zijn volbad verzinkt. Een groot deel van de markt gebruikt grondbakken die alleen gespoten zijn. Uit ervaring weten wij dat het draaipunt van deze gespoten bakken na 8/10 jaar afbreekt.  Dit komt simpelweg door corrosie. Alleen een volbad verzinkt product weerstaat corrosie.

$image['alt']

Niet alleen erg fraai, maar ook veilig!

Niet alleen bijzonder fraai, maar ook zeer veilig! Bij iedere impuls verandert de code van de zender, dit noemen we een “Rolling Code Systeem’’. Dit systeem verandert continu de code waardoor het onmogelijk is om het te scannen.

$image['alt']

Zie het verschil

Met trots laten wij ook de binnenkant van de Turn-310 zien. Het hart van de motor bestaat uit geheel stalen tandwielen. Deze duurzame stalen tandwielen draaien in een afgesloten oliebad.

$image['alt']

De besturingskast

Nooit eerder werd inbedrijfstelling, installatie en onderhoud zo comfortabel en veilig. In het hart van onze besturingskasten zit een groot en verlicht lcd-display met duidelijke menu’s. Een snelle blik is alles wat u nodig heeft om een compleet overzicht te krijgen van alle processen.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan