Coronamaatregelen

Schuifpoort tuin

Schuifpoort tuin

Een schuifpoort voor uw tuin? Bij De Wit Hekwerken hebben wij vele verschillende modellen. Al deze modellen zijn zeer goed te combineren met al onze verschillende hekwerken. Van houten schuifpoorten tot aan de elektrische schuifpoort, wij zorgen dat het bij uw wensen en behoeftes aansluit. Een schuifpoort bij een tuin bestaat uit een of twee deuren die zijwaarts openschuiven. Vaak wordt een minimale breedte van drie meter aangehouden. Bij De Wit Hekwerken maken we de poorten in eigen beheer. Het is dus ook mogelijk om hiervan af te wijken. Het fijne van een poort die openschuift is dat er voor of achter de poort er geen ruimte in beslag neemt, enkel richting de zijkant. Dit maakt de poort uitermate geschikt om direct erachter te parkeren. U kunt een schuifpoort bij uw tuin kiezen in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor hout, metaal, maar ook een combinatie hiervan. Alles over de poorten leest u hieronder.

Schuifpoort met hekwerk rond de tuin

Een schuifpoort met hekwerk rond de tuin valt te onderscheiden in twee soorten: sier- en spijlenpoorten. Sierpoorten zijn vaak meer geschikt voor rond tuinen terwijl spijlenpoorten vaker bij bedrijventerreinen en industrieterreinen. Omdat metaal normaal gesproken vatbaar is voor roest, worden de poorten verzinkt. Nadat ze verzinkt zijn kunnen ze worden gecoat in een RAL-kleur naar keuze. 

Voor een sier schuifpoort hebben wij meer dan 20 ontwerpen. Zit er toch iets niet bij wat bij uw wensen en behoeftes aansluit? Dan is het ook mogelijk om bestaande ontwerpen aan te passen. U kunt dit bespreken met onze ontwerpers of medewerkers. Buiten het aanpassen van het ontwerp kunt de schuifpoort voor uw tuin ook automatiseren. Wij hebben zowel boven- als ondergrondse poort aandrijvingen van de beste kwaliteit. Bovendien kunt u de schuifpoort verder uitbreiden met bijvoorbeeld een intercom waar een camera in zit, een codeklavier of een brievenbus in de poortpaal. Ook elektrische bediening is fijn. Hierdoor hoeft u niet meer in de regen uw auto uit om de poort open te laten gaan. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een gsm-module te laten installeren. Hiermee kunt u uw tuin schuifpoort makkelijk bellen waarna de poort voor u open schuift. 

Extra’s voor de schuifpoort bij uw tuin

Zoals gezegd kunt u veel extra’s toevoegen bij de schuifpoort voor uw tuin. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technologieën. Zo hebben wij een intercomsysteem met camera die verbonden wordt met uw telefoon. Hierdoor kunt u via uw telefoon degene voor uw poort bekijken en toespreken. U hoeft dus niet per se thuis te zijn om iemand toe te laten tot uw terrein door uw schuifpoort bij uw tuin.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showtuin!

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button