Coronamaatregelen

Schuifpoorten

Schuifpoort van de Wit Hekwerken

Uw ingang is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Een schuifpoort fungeert als uitstekend middel om uw entree een fraaie uitstraling te geven. Daarnaast functioneert het ook als middel om ongewenste bezoekers en vandalisme buiten de deur te houden. De Wit Hekwerken is uw ervaren hekwerk specialist. Onze schuifpoorten staan voor kwaliteit. Bij ons kunt u uw schuifpoort op maat laten ontwerpen in ieder gewenst design. Ontdek de mogelijkheden van De Wit Hekwerken!

Schuifpoort vrijdragendvrijdragende schuifpoort modern

Fraaie schuifpoorten met solide constructie

Na jarenlange doorontwikkeling van onze schuifpoort constructie hebben wij een schuifpoort ontwikkeld met een bijzonder lage rolweerstand. Door deze extreem lage rolweerstand hebben onze schuifpoorten de langst denkbare levensduur. De sterke en slimme constructie zorgt voor een onderhoudsarme schuifpoort.

Maar liefst 18 wielen die onze schuifpoorten ondersteunen

Het belangrijkste onderdeel van de schuifpoort is hetgeen wat u uiteindelijk het minst zult zien: de geleidewielen. Dit zijn de wielen die de hele schuifpoort zullen dragen. Daarom willen wij u graag vooraf vertellen waarom u zich achteraf nooit zorgen hoeft te maken. Wij gebruiken de wielenset 9-wiels – Combi Arialdo. Wij maken gebruik van deze wielen, omdat deze wielen ervoor zorgen dat de schuifpoort een zeer lange levensduur hebben. Daarnaast zijn de wielen uitermate goed geschikt voor slechte weersomstandigheden.

Schuifpoorten met een uitzonderlijk lange levensduur

Waarom kiezen voor een schuifpoort van de Wit Hekwerken?

Schuifpoort Specificatieblad

  • Kwalitatief hoogwaardige schuifpoorten met een zeer lange levensduur;
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Productie en plaatsing in eigen beheer;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;
  • Een solide en duurzame stalen constructie met een zeer lage rolweerstand!

De specialist in schuifpoorten

Wilt u uw huis of bedrijfspand ook een unieke uitstraling geven en daarnaast de veiligheid vergroten? Kies voor een schuifpoort van De Wit Hekwerken. Bij De Wit Hekwerk is alles mogelijk. Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button