Coronamaatregelen

Schuifpoorten

Schuifpoorten

Schuifpoorten van De Wit Hekwerken, uw sluitende oplossing

Onze schuifpoorten staan voor kwaliteit. Na jarenlange ontwikkeling van onze schuifpoort constructie hebben wij misschien wel de meest duurzame schuifpoort van Nederland. Niet alleen de innovatieve en duurzame constructie zorgt voor een onderhoudsvrije schuifpoort. De wielen die de poort dragen, zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de schuifpoort. Onze schuifpoorten worden gedragen door twee wielen-blokken met 18 gelagerde wielen. Deze wielen dragen de poort inwendig zodat wij een onderhoudsvrije poort kunnen garanderen.

De combinatie van de slimme en innovatieve schuifpoort constructie, met 18 wielen, leiden tot een fraai en duurzaam eindproduct. De schuifpoort blijft na jarenlange weers- en gebruikersinvloeden nog steeds zo functioneert als op dag  één.

$image['alt']

Moderne schuifpoort

Deze moderne schuifpoort past naadloos in zijn omgeving. De schuifpoort onderscheidt zich door zijn horizontale lijnen die perfect passen bij een lagere toegangspoort.

$image['alt']

Dichte vrijdragende schuifpoort

Een moderne schuifpoort met veel privacy? Geen probleem. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij aan al uw wensen voldoen!

$image['alt']

Schuifpoort bij bedrijfspand

De vrijdragende schuifpoort model Orion is een zeer geliefd model. Door zijn neutrale uitstraling past deze poort perfect bij een bedrijfspand maar ook zeker bij een particulieren woning.

$image['alt']

Sier schuifpoort met gewalste boven-ligger

Een sterk staaltje vakwerk! Deze klassieke schuifpoort heeft een prachtige uitstraling. Door zijn gewalste bovenliggers krijgt de schuifpoort model Limburg een klassieke uitstraling.

$image['alt']

Sierschuifpoort voor particulieren woning

Deze klassieke schuifpoort past perfect bij het fraaie huis. Door het smeedijzeren ornament krijgt de poort een prachtige uitstraling.

$image['alt']

Sier-schuifpoort model Mexico

De schuifpoort model Mexico heeft een inbraakwerende werking door zijn smeedijzeren sierpunten en dikwandige stalen constructie.

$image['alt']

Vrijdragende schuifpoort model New-York

Een fraaie toegang voor dit bedrijfspand. Het model New-York past perfect in deze omgeving.

$image['alt']

Railpoort met verticale lamellen

Vele wensen, vele stijlen! Voor onze klant hebben wij deze unieke railpoort ontwikkeld. Er is bewust gekozen voor verticale lamellen spijlen in combinatie met een dichte plaat. Door de bewuste plaatsing van deze onderdelen is er een deel met privacy in de tuin gecreëerd.

$image['alt']

Schuifpoort New-York gemonteerd op een rail

Heeft u niet voldoende ruimte voor een vrijdragende schuifpoort? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een rail schuifpoort!

$image['alt']

Vrijdragende schuifpoort model New-York

Deze schuifpoort model New-York is voorzien van zuilen waar wij een technische ruimte in hebben gemaakt, de brievenbus in hebben geïntegreerd en de lampen in hebben geïntegreerd.

$image['alt']

Schuifpoort model Orion met dubbele ligger

Schuifpoort model Orion is een poort met een neutrale uitstraling waardoor hij in vrijwel iedere omgeving past.

$image['alt']

Schuifpoort model Limburg

Een railpoort is een goede oplossing wanneer er niet voldoende ruimte is voor een vrijdragende schuifpoort.

$image['alt']

Moderne schuifpoort model Matsers

Onze schuifpoort model Matsers is een prachtig voorbeeld van een schuifpoort die veel privacy biedt. Door de horizontale lamellen die elkaar 3mm. overlappen is het zicht vrijwel volledig geblokkeerd zonder dat het te zwaar aanvoelt.

$image['alt']

Toegangspoort model Bern

De toegangspoort model Bern is een poort met een eenvoudig ontwerp die door zijn strakke lijnen een rustige uitstraling heeft. De poort past in vrijwel iedere hedendaagse tuin.

Indicatieve schuifpoort prijzen

U weet wat u mooi vindt en u weet wat u wilt, maar wat gaat een schuifpoort kosten? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van vele factoren zoals het model, de maten van de poort, het werkadres en de grootte van het project. Om u alvast op weg te helpen hebben wij indicatieve richtprijzen bij onze schuifpoort producten geplaatst. Let wel dat de prijzen indicatief zijn en het mogelijk is dat ze goedkoper of duurder uitvallen.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button