Sierhekken

Sierhekken op maat geproduceerd, in onze eigen werkplaats

Op zoek naar een mooi sierhek als afsluiting van uw terrein? Kies voor de sierhekken van De Wit Hekwerken! Wij zijn uw specialist in hekwerken. Doordat wij al onze hekwerken in eigen beheer produceren en door gekwalificeerde hekwerk monteurs laten monteren, kunnen wij een scherpe prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij zijn zowel met de productie als de montage direct betrokken en daardoor onderscheidt de Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven!

Bekijk ons assortiment sierhekwerken

Sierhekken van hoge kwaliteit

Wij produceren en monteren al meer dan 30 jaar sierhekwerken in alle soorten en maten door heel Nederland. Onze hekwerken staan dan ook bekend als fraaie, veilige en kwalitatief hoogwaardige hekwerken. Mocht het zo zijn dat u geen keus kunt maken uit ons brede assortiment sierhekwerken dan is dat geen probleem. De Wit Hekwerken staat open voor uw eigen ontwerp. Samen maken wij het model waar u naar op zoek bent. En door onze duplex behandeling van volbad verzinken en daarna poedercoaten bent u verzekerd van een jarenlang onderhoudsvrij sierhek van hoge kwaliteit!

Voordelen van onze sierhekken

De Wit Hekwerken verzorgt sierhekken in alle vormen en maten. Enkele voordelen van onze producten:

  • Al onze sierhekken worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd;
  • Kwalitatief en duurzame sierhekken exact op maat gemaakt;
  • Kosteloze opmeting van uw perceel waarbij wij u van een passend advies voorzien;
  • Van ieder model sierhek is een sierhekwerk of sierpoort te vervaardigen.

 

Kom een kijkje nemen in onze siertuin!

Wilt u meer weten over onze hekken? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze sierhekken in het echt aanschouwen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze siertuin! In centraal gelegen Dodewaard te Gelderland naast ons kantoor en onze werkplaats ligt onze showtuin. Hier kunt u zien waarom De Wit Hekwerken bekent staat om onze kwalitatief hoogwaardige sierhekken en zult u ervaren dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u uw terrein ook op een fraaie manier afbakenen? Doe het met een hekwerk van De Wit Hekwerken!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan