Sierhekwerk Madrid

Sierhekwerk Madrid

Sierhekwerk model Madrid

Sierhekwerk model Madrid is een rustig hekwerk met een tijdloze uitstraling. Dit fraaie sierhekwerk wordt gekenmerkt door haar smeedijzeren sierpunten in combinatie met de strakke kokers van het hekwerk. Dankzij haar neutrale uitstraling is het sierhekwerk model Madrid en hekwerk wat bij ieder type woning past. Ben je benieuwd naar ons sierhekwerk geworden? Kom dan langs en voor een wandeling door onze showtuin en bekijk onze hekwerken eens in het ”echt”.

Pagina plattegrond

$image['alt']

Sierhekwerk model Madrid

Het sierhekwerk model Madrid is voorzien van twee bovenliggers en één onderligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm.

$image['alt']

Sierhekwerk model Madrid

Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt naar keuze gelast.

$image['alt']

Sierhekwerk model Madrid

Het sierhekwerk model Madrid wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

$image['alt']

Sierhekwerk model Madrid

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een nog door u te bepalen RAL-kleur.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button