Sierhekwerk Matsers

Modern sierhekwerk met veel privacy

Duurzaam hekwerk dat onderhoudsvrij is en daarnaast ook nog eens veel privacy geeft. Deze 3 wensen krijgen wij de laatste jaren steeds vaker. En dat is begrijpelijk. Als u een afscheiding koopt wilt u deze 3 wensen ook vervuld hebben. Tot nu was de enige oplossing die in de buurt kwam van een afscheiding met privacy een houten schutting. Dan valt nog te twisten over de duurzaamheid van dit houten product. En daar hebben onze ontwerpers op ingespeeld. Wij hebben een bijzonder product ontwikkeld, namelijk het fraaie en unieke model Matsers. Dit model bestaat uit een frame 50×50 mm met daarin horizontale kokers gelast die onder graden geplaatst zijn. Op deze manier krijgt u een bijzonder effect. U kunt vanuit de binnenzijde van het hekwerk wel naar buiten kijken maar vanaf buiten niet naar binnen. Op deze manier creëren we geen zware dichte muur maar een luchtdoorlatend hekwerk met een unieke uitstraling. Benieuwd geworden naar dit unieke hekwerk? Kom dan eens langs voor een wandeling door onze showtuin. Hier kunt u het prachtige hekwerk model Matsers in het ”echt” bekijken.

$image['alt']

Hoe is het model Matsers opgebouwd?

Het hekwerk model Matsers is voorzien van een frame van koker 50×50 mm en horizontale spijlen van ongelijkzijdige koker.

$image['alt']

Waarom is dit model zo uniek?

Bij dit model worden de verticale kokers van het frame door een lasermachine uitgesneden waardoor de horizontale liggers een perfecte verdeling hebben. Zo ontstaat de unieke eigenschap dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen!

$image['alt']

Hoe wordt dit model gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen worden ± 90 cm in de grond geplaatst en daarna aangestort met 25 kg beton.

$image['alt']

Hoe wordt het model afgewerkt?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een door u te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder dat zorgt voor een sterk kleurbehoud.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button