Sierhekwerk Mexico

Sierhekwerk model Mexico

Sierhekwerk model Mexico is een klassiek en toch tijdloos sierhekwerk dat met zijn veelzijdige uitstraling die past in bijna iedere tuin. Het hekwerk heeft onderin een extra rij spijlen wat niet alleen fraai is maar ook erg functioneel kan zijn.  Door deze ”dichte” onderkant blijven de meeste huisdieren veilig achter dit hekwerk en kunt u hen met een gerust hart in de tuin vrijlaten. Naast deze functionele toepassing is het een erg fraai hekwerk dat al vele jaren erg geliefd is. Bent u benieuwd geworden hoe het hekwerk model Mexico er in het echt uit ziet? Kom dan eens langs voor een wandeling door onze showtuin en bekijk het sierhekwerk model Mexico.

$image['alt']

Hoe is het model Mexico opgebouwd?

Het sierhekwerk model Mexico is voorzien van één bovenligger en twee onderliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit hekwerk wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast.

$image['alt']

Wat maakt het model Mexico uniek?

Het sierhekwerk model Mexico is een van onze modellen met een tijdloze uitstraling. Het hekwerk past in zowel een klassiekere omgeving als in een moderne omgeving. Om het hekwerk een persoonlijke touch te geven is een een groot aanbod in verschillende sierpunten en paalkoppen.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Mexico gemonteerd?

Het sierhekwerk wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen worden ± 90 cm in de grond geplaatst en daarna aangestort met 25 kg beton.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Mexico behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button