Coronamaatregelen

Sierhekwerk Stockholm

Sierhekwerk Stockholm

Sierhekwerk model Stockholm

Sierhekwerk model Stockholm is een tijdloos hekwerk die in vele tuinen perfect past door zijn veelzijdige uitstraling. De ornamenten tussen de twee bovenliggers geven het hekwerk de uitstraling waar u naar op zoek bent. Wilt u gaan voor een rustige uitstraling, dan kunt u kiezen voor ringen als ornament. Wilt u een moderner hekwerk? Dan adviseren wij om te kiezen voor de vierkanten of kruizen als ornament. Het sierhekwerk model Stockholm is een veelzijdig hekwerk.

$image['alt']

Hoe is het model Stockholm opgebouwd?

Het sierhekwerk model Stockholm is voorzien van twee bovenliggers en één onderligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen aan de onderkant door de ligger heen en aan de bovenkant worden de spijlen tegen de bovenligger gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.

$image['alt']

Wat maakt het model Stockholm uniek?

Het model Stockholm onderscheidt zich door zijn gladde bovenligger. Door deze eigenschap is het hekwerk een veilige toepassing voor hekwerk in bijvoorbeeld woonwijken. De uitstraling van het model is gemakkelijk aan te passen door het gebruik van de ornamenten tussen de bovenliggers.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Stockholm gemonteerd?

Het sierhekwerk model Stockholm wordt gemonteerd tussen palen van koker 60×60 mm, waarop een smeedijzeren sierkop wordt gelast. De palen gaan ± 90 cm de grond in en worden ter plaatse in 25 kg beton gestort.

$image['alt']

Hoe wordt het hekwerk model Stockholm behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.
$image['alt']

Sierhekwerk Stockholm

Het sierhekwerk is gemonteerd op een muur en afgemaakt met een waaier

$image['alt']

Sierhekwerk gemonteerd op een stenen muur

Het sierhekwerk is voorzien van palen met voetplaten die wij door middel van chemische ankers hebben vastgezet op de muur.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button