Automatische sierpoort & handmatige sierpoorten

Sierpoort op maat gemaakt

Wilt u uw terrein een fraaie uitstraling geven en tegelijkertijd beter beveiligen? Kies dan voor een sierpoort van De Wit Hekwerken. Van klassieke poorten tot moderne poorten en van handmatige poorten tot elektrische poorten. Bij De Wit Hekwerken is alles mogelijk. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en monteren van sierpoorten kunnen wij u garanderen dat wij vakwerk leveren. Laat ook uw sierpoort op maat ontwerpen. Bekijk onze foto’s of kom gerust eens langs voor een stukje advies en een wandeltocht in onze sierhekwerk showtuin.

Bekijk ons assortiment sierpoorten

Kies voor een sierpoort van De Wit Hekwerken

Een sierpoort vraagt om maatwerk. Laat dat nou net het specialisme van De Wit Hekwerken zijn. Al onze sierpoorten worden ingemeten waarbij wij u van een passend advies voorzien. Daarna word uw sierpoort berekend, uitgetekend en geproduceerd door onze ervaren werknemers. Dat uit zich in een kwalitatief hoogwaardige sierpoort met een uniek design. Qua ontwerp is alles mogelijk. Zoals u op onze website ziet hebben wij een ruim assortiment aan sierpoorten die staan voor kwaliteit, veiligheid en een fraaie uitstraling.

Moderne sierpoort     elektrische sierpoort

Van begin tot eind betrokken

Een solide en sterk product is niet het enigste wat er nodig is om u te garanderen dat u over een lange tijd nog steeds tevreden bent over uw inrijpoort. De montage van het hekwerk is ook zeer belangrijk. Wij doen dit, in eigen beheer. Zo kunnen wij u de kwaliteit garanderen die een sierpoort verrijst. Daarnaast is het grote voordeel dat wij u een perfecte prijs kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.

De voordelen van De Wit Hekwerken

Een aantal voordelen van onze sierpoorten:

  • Uw eigen unieke draaipoort die voor u op maat gemaakt wordt;
  • De hoogste kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs;
  • Ons model sierpoort aangepast naar uw smaak;
  • Montage door ervaren en deskundige monteurs;
  • showtuin in centraal gelegen Dodewaard te Gelderland.

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt met ons ruime assortiment hekwerken en poorten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag! Of kom eens langs voor een wandeling door onze hekwerk tuin.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan