fbpx

Brievenbus in poort palen

Brievenbus op maat gemaakt in de poort palen

Bij veel huizen is de toegangspoort het eerste wat je ziet als je thuiskomt, en het laatste wat je ziet wanneer je van huis gaat. Een poort zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling maar ook voor een veilige afsluiting. Dat betekent ook dat er een voorziening moet worden bereid voor de binnenkomende post. Daar hebben wij een zeer fraaie oplossing voor ontwikkeld. De poort palen kunnen worden voorzien van een geïntegreerde brievenbus. De palen worden 300 x 300 millimeter breed, aan de voorzijde voorzien van een RVS brievenbusklep en aan de binnenzijde van een deur zodat u op uw gemak de post kunt pakken.

moderne poort

Maatwerk brievenbussen in poorten uit onze eigen productiehal

Het bijzondere van het totaalpakket dat wij als De Wit Hekwerken kunnen aanbieden is onze prijs kwaliteit/verhouding. Omdat wij al onze maatwerk hekwerken en brievenbussen in de poort op maat produceren in onze eigen werkplaats kunnen wij de kwaliteit garanderen die een brievenbus in poort palen vereist. Benieuwd hoe dit werkt? Kom gerust eens langs voor een advies gesprek en een rondleiding door onze productiehal.

Hekwerk productie hal

Een toegangspoort met brievenbus

Een van de grote voordelen van een brievenbus in een poort is de hoge kwaliteit die de brievenbus heeft door de dikwandige poortpalen. De zwaar uitgevoerde poortpalen geven de brievenbus een robuuste wanddikte wat er voor zorgt dat de brievenbus bijzonder duurzaam is.

RVS brievenbusklep 

De binnenzijde van de poortpaal met brievenbus

Bent u geïnteresseerd in een brievenbus in een poort?

Kom gerust langs voor een wandeling door onze showtuin of een advies gesprek met een van onze adviseurs.