Coronamaatregelen

Laser snijden op maat

Laser snijden op maat

Een persoonlijke touch door lasersnijden

Maatwerk voor een hek gaat allang niet meer alleen om de hoogte, breedte of kleur van een hekwerk of toegangspoort. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbus in een hekwerk of een brievenbus in een poort paal, een elektrische poort aandrijving die communiceert met uw mobiele telefoon of een laser gesneden stalen plaat die op maat word gemaakt en geïntegreerd in een hekwerk of toegangspoort. U laat ons de wensen weten en wij maken het waar.

Stalen platen op maat gesneden door een laser

De techniek van stalen platen op maat laseren is niet ver. Zo kunt u gebruik maken van onze ontwerpen, bijvoorbeeld: een stalen plaat met daarin uw familienaam, uw straatnaam of een familiewapen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs.

$image['alt']

Dubbele poort met horizontaal stalen plaat

Een bed and breakfast zocht een poort met de combinatie van hout en staal en een persoonlijke touch. Een van de eisen was dat de poort geen massieve uitstraling zou krijgen. Hierop hebben wij deze poort ontwikkeld. Een sterk staaltje maatwerk!

$image['alt']

Paard ornament

Voor onze klant was de wens een duurzame toegangspoort naar de paardenstallen. Om de poort in de fraaie omgeving te laten passen hebben wij twee paarden laten laseren uit een stalen plaat van 5 mm en deze symmetrisch geplaatst in de poort.

$image['alt']

Het jachthuis residence ornament

Voor een Residence hebben wij de toegangspoort persoonlijk kunnen maken door het logo van het jachthuis in de poort te plaatsen.

$image['alt']

dubbele poort met paard en schaap ornament

Een hele fraaie toegang voor een dierenweide waar schapen en paarden in lopen. In de linker vleugel hebben wij een uit staal gesneden plaat van een schaap geplaatst en in de rechter poortvleugel een paard.

Open dagen
Call Now Button