Coronamaatregelen

Ruimte besparende knik-arm poort

Ruimte besparende knik-arm poort

elektrische poort met speciale knik-arm constructie

Schuifpoort of draaipoort?

Bij particulieren opritten zijn er vaak beperkingen wat betreft ruimte. In veel gevallen is het ook de bedoeling dat er auto’s achter de toegangspoort worden geparkeerd maar in veel gevallen is daar geen ruimte voor. Vaak wordt er dan gekeken naar een schuifpoort maar daar zitten een aantal nadelen aan. Ten eerste is een schuifpoort vele malen duurder dan dubbele draaipoorten. Daarnaast is de zware constructie en de grote betonfundatie een aanlag op een tuin.

De ruimte besparende oplossing voor de dubbele draaipoort

De oplossing? Een vouwpoort! Een vouwpoort met een knik-arm systeem halveert de slag van een draaipoort. Stel u heeft een oprit van 4 meter en uw wilt een poort ter afsluiting. Er kunnen dan een aantal beperking optreden zoals een sterk oplopende oprit of een parkeerplek kort achter de toegangspoort. De vouwpoort halveert de slag naar binnen waardoor u bij een poort van 4 meter geen vleugel heeft die 2 meter naar binnen draait maar slecht 1 meter. Door deze ruimte besparen oplossing is een vouwpoort een prachtige toepassing voor vele particulieren opritten.

$image['alt']

Vouwpoort opstelling

$image['alt']

Vouwpoort detail

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button