fbpx

Sierpoort Londen

Toegangspoort model Londen

Met meer dan 30 jaar ervaring durven wij hardop te zeggen dat moderne toegangspoorten een van onze specialiteiten zijn. Neem nou het model Londen. Deze eigentijdse poort onderscheidt zicht door zijn strakke lijnen en moderne uiterlijk. Een inrijpoort is bij ons altijd maatwerk. Dat maatwerk is een top-product van Nederlandse boden. In de productiehal waar al ons maatwerk in eigen beheer wordt gemaakt werken specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van toegangspoorten.

$image['alt']

Hoe is de poort model Londen opgebouwd?

Toegangspoort model Londen. De poort is uitgevoerd met een frame van koker 50×50 mm en een onder-balk van 80×50 mm. De horizontale spijlen zijn 60×20 mm. en worden tegen de linker en rechter kop-stijlen aangelast.

$image['alt']

Wat maakt de poort Londen uniek?

De inrijpoort model Londen is een van onze moderne toegangspoorten. Door de strakke horizontale lijnen breekt het model Londen met de standaard verticale spijlen. De poort kenmerkt zich door de verzwaarde onderbalk die de poort een krachtig uiterlijk geeft.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Londen gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Londen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan