Sierpoort Helsinki

Sierpoort model Helsinki

Sierpoort model Helsinki wordt gekenmerkt door de gewalste bovenligger met daar doorheen bogen. Tussen en in de bogen wordt een spijl geplaatst waarop een smeedijzeren sierpunt wordt gelast. Het model Helsinki heeft een klassieke uitstraling.

$image['alt']

Hoe is de poort model Helsinki opgebouwd?

De sierpoort model Helsinki is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, een bovenligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Dit model heeft spijlen die gebogen worden, met in en tussen de bogen een spijl waarop een smeedijzeren sierpunt gelast wordt.

$image['alt']

Wat maakt de poort model Helsinki uniek?

De sierpoort model Helsinki onderscheid zich door de bogen van spijl rond 16. Deze bogen geven het model een geheel eigen klassieke karakter.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Helsinki gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Helsinki behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

 

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button