fbpx

Sierpoort Limburg

Klassieke sierpoort model Limburg

Sierpoort model Limburg is een toegangspoort waar een klassiek ontwerp samengaat met een stijlvolle uitstraling. De toegangspoort model Limburg kenmerkt zich door de ornamenten tussen de 2 gewalste bovenliggers. Deze ornamenten in combinatie met de smeedijzeren sierpunten geven het poort model een eigen karakter. Door de vele verschillende sierornamenten is het model helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Bent u benieuwd naar het model Limburg of wilt u meer informatie over het hekwerk? Vraag dan een geheel vrijblijvende een offerte! Benieuwd naar onze poorten en wilt u ze in het echt bekijken? Kom dan eens langs voor een wandeling door onze showtuin.

$image['alt']

Hoe de poort model Limburg opgebouwd?

De sierpoort model Limburg is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, twee bovenliggers en één onderligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.

$image['alt']

Wat maakt de poort model Limburg uniek?

De toegangspoort model Limburg is een klassieke poort waarin alle sierornamenten verwerkt zijn. Door de grote verscheidenheid aan smeedijzeren ornamenten is het model Limburg naar wens aan te passen. Deze poort is door zijn elegante uitstraling een zeer geliefd poort model.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Limburg gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Limburg behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan