Coronamaatregelen

Sierpoort Lissabon

Sierpoort Lissabon

Sierpoort model Lissabon is al vele jaren een zeer geliefd model. Door zijn neutrale uitstraling past deze sierpoort in bijna iedere omgeving. Naast zijn mooie uitstraling is model Lissabon ook erg interessant geprijsd. Door het eenvoudige materiaal gebruik krijgt de poort een rustige uitstraling. Bent u benieuwd geworden naar het model Lissabon en zijn prijsstelling? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs in Dodewaard voor een wandeling door onze showtuin en een vrijblijvend advies gesprek.

$image['alt']

Wat kost de poort model Lissabon?

Prijzen vanaf € 1.960,00 excl. btw. incl. montage
Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de inrijpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Bereikbaarheid
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Lissabon uniek?

De sierpoort model Lissabon kenmerkt zich door het eenvoudige materiaal gebruik waardoor de poort in iedere omgeving past. Het model Lissabon heeft een tijdloze uitstraling.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Lissabon gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Lissabon behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Lissabon opgebouwd?

De sierpoort model Lissabon wordt uitgevoerd met een kop-stijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, een bovenligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button