Coronamaatregelen

Sierpoort Monaco

Sierpoort Monaco

Sierpoort model Monaco

De toegangspoort model Monaco is een mooi voorbeeld van de ontwikkelingen van de laatste jaren. Het model Monaco heeft een onderscheidend design met kenmerkende ornamenten. Neem nou als voorbeeld de fraaie aluminium plaat. Op deze plaat wordt aan beide zijdes van de poort een smeedijzeren sierornament geplaatst. En wat te denken van de ovale ornamenten tussen de twee bovenliggers. Bent u geïnteresseerd in het unieke model Monaco? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs in Dodewaard voor een vrijblijvend adviesgesprek.

$image['alt']

Wat kost het model Monaco?

Prijzen vanaf € 3.100,00 excl. btw. incl. montage

Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Monaco uniek?

Tussen de twee bovenliggers worden ovalen ornamenten gelast, die verbonden worden door een smeedijzeren verbindingen. Daarnaast wordt de poort voorzien van twee platen met daarop, aan beide zijdes smeedijzeren ornamenten.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Monaco gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Monaco behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Monaco opgebouwd?

De sierpoort is uitgevoerd met een kop-stijl, achterstijl en onderligger van koker 50×50 mm, twee bovenliggers en één midden-ligger van koker 50×25 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Op de spijlen worden smeedijzeren sierpunten gelast. Onderin de poort komt een plaat met aan beide zijdes een smeedijzer ornament.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button