Coronamaatregelen

Sierpoort New-York

Sierpoort New-York

Sierpoort model New-York

Sierpoort model New-York is met recht een echte klassieker te noemen. En dan bedoelen we niet het ontwerp, maar de populariteit van het model. Het hekwerk model New-York is al vanaf 1988 met recht een veel gekozen hekwerk. Dit komt omdat het hekwerk een tijdloze uitstraling heeft en daarom erg goed past in verschillende omgevingen. Bent u benieuwd naar de sierpoort model New-York? Kom dan eens langs in Dodewaard voor een vrijblijvend advies gesprek of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

$image['alt']

Wat kost de poort model New-York?

Sierpoort prijzen vanaf € 2.250,00 excl. btw. incl. montage

Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model New-York uniek?

De toegangspoort model New-York heeft een tijdloze uitstraling die past in vrijwel iedere omgeving. De poort is eenvoudig te personaliseren door de sierpunten, paalkoppen en ornamenten naar smaak aan te passen.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model New-York gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model New-York behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt, volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model New-York opgebouwd?

De sierpoort model New-York is uitgevoerd met een kop-stijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, twee bovenliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast. Tussen de twee bovenliggers worden ornamenten gelast.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button