Coronamaatregelen

Sierpoort Oslo

Sierpoort Oslo

Houten poort met de kwaliteit van staal

Dit prachtige concept geeft u de lange levensduur van onze stalen constructies met de charme en privacy van hout. Het frame van de poort is een stalen constructie vervaardigd uit kokerprofiel.
De palen van de poort zijn gemaakt van dikwandig staal die zorgen voor een lange levensduur. Het stalen frame wordt gevuld met houten planken. Wij hebben gekozen voor onder hoge druk geïmpregneerde vurenhouten planken. Deze planken hebben het perfecte karakter en de juiste uitstraling. De planken zijn dusdanig behandeld dat het hout niet meer geschilderd hoeft te worden. De houten planken zullen na verloop van tijd prachtig vergrijzen.

Een van de unieke voordelen van onze ‘houten poort’ is de wijze van bevestiging van het hout. Deze houten planken wordt gemonteerd in een U-profiel om bouten en moeren zoveel mogelijk uit het zicht te houden en het hout voor zich te laten spreken.

$image['alt']

Wat kost de poort Oslo?

Prijzen vanaf € 1.945,00 excl. btw. incl. montage

Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Oslo uniek?

Het poortmodel Oslo is een unieke combinatie van staal en hout. Het stalen frame met de stalen palen zorgen er voor dat de poort het duurzame karakter heeft van staal. Het hout zorgt voor een natuurlijke afwerking die veel privacy geeft.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Oslo gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Oslo behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe is de poort model Oslo opgebouwd?

Dit model is uitgevoerd met een volledig frame van koker. Op de bovenligger en onderligger wordt een u-profiel gelast, waarin de houten planken worden gemonteerd. De houten planken worden vastgezet door middel van schroeven. Bij poorten vanaf een bepaalde hoogte wordt er een extra stalen midden-ligger ingelast waar de planken tegen aan geschroefd worden.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button