fbpx

Sierpoort Oslo

Houten poort met de kwaliteit van staal

Dit prachtige concept geeft u de lange levensduur van onze stalen constructies met de charme en privacy van hout. Deze stalen constructie is vervaardigd uit een solide frame van staal. Een van de unieke voordelen van onze ‘houten poort’ is de wijze van bevestiging van het hout. Deze beplating wordt gemonteerd in een U-profiel om bouten en moeren zoveel mogelijk uit het zicht te houden en het hout voor zich te laten spreken.

Houten poort met een stalen frame, de perfecte combinatie!

Houten poorten worden steeds populairder en dat merken wij bij De Wit Hekwerken. De warme uitstraling van een houten poort past bij vrijwel ieder type huis. Naast een fijne en tijdloze uitstraling heeft de houten poort het grote voordeel dat het veel privacy geeft. De planken kunnen vrijwel strak tegen elkaar aan gelegd worden wat ervoor zorgt dat er geen doorkijk meer is.

Het is bekend dat een volledig houten poort zonder stalen frame veel last heeft van de altijd aanwezige weersinvloeden. Een poort staat altijd in weer en wind en een compleet houten poort is hier niet tegen bestand, en houten poort met stalen frame wel. Wij produceren al meer dan 30 jaar stalen poorten en hebben deze ervaring gecombineerd met hout. Onze ontworpen stalen constructie heeft een bijzonder lange leverduur en gaat ook niet doorbuigen of doorhangen.

$image['alt']

Hoe is de poort model Oslo opgebouwd?

Dit model is uitgevoerd met een volledig frame van koker. Op de bovenligger en onderligger wordt een u-profiel gelast, waarin de houten planken worden gemonteerd. De houten planken worden vastgezet door middel van roestvrijstalen schroeven die door de onderligger worden geschroefd, zodat het geheel er schroefloos uitziet. Bij poorten vanaf een bepaalde hoogte wordt er een extra stalen midden-ligger ingelast waar de planken tegen aan geschroefd worden.

$image['alt']

Wat maakt de poort model Oslo uniek?

De poort model Oslo is een unieke combinatie van staal en hout. Het stalen frame met de stalen palen zorgen er voor dat het geheel duurzaam is. Het hout zorgt voor een natuurlijke afwerking die veel privacy geeft.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Oslo gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Oslo behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze sfeervolle Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan