Coronamaatregelen

Sierpoort Wageningen

Sierpoort Wageningen

Moderne sierpoort model Wageningen

Sierpoort model Wageningen is een fraai voorbeeld van een tijdloze sierpoort met een strakke en minimalistische uitstraling. Het poortmodel Wageningen wordt getypeerd door zijn eenvoudige uitvoering en strakke lijnen. Het frame van koker 50×50 mm in combinatie met de spijlen van 40×20 mm geven een kalme uitstraling.

De spijlen met een hoge dichtheid geven ook veel privacy. De gebruikelijke tussenruimte tussen de spijlen is ± 20 mm. Er kan ook voor worden gekozen om de spijlen verder uit elkaar te plaatsen. Bent u benieuwd geworden hoe deze poort er in het echt uitziet? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend bezoek aan onze showtuin.

$image['alt']

Wat kost het model Wageningen?

Prijzen vanaf € 2.200,00 excl. btw. incl. montage

Omdat sierhekwerk maatwerk is kunnen de sierpoort prijzen variëren. De uiteindelijke prijs wordt gebaseerd op:

  • De afmetingen van de poort
  • De grootte van het totale project
  • De opties en toevoegingen
  • Vracht- en montagekosten

Benieuwd naar uw prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

$image['alt']

Wat maakt de poort model Wageningen uniek?

De toegangspoort model Wageningen onderscheidt zich door zijn strakke lijnen. De poort geeft met een vrij eenvoudig materiaalgebruik een zeer stijlvolle uitstraling. Een van de voordelen van de toegangspoort is de privacy die het geeft.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Wageningen gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Wageningen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Wageningen opgebouwd?

De poort is uitgevoerd met een volledig frame van koker 50×50 mm en spijlen van koker 40×20 mm. De spijlen worden zowel tegen de bovenligger als tegen de onderligger gelast.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button