Sierpoort Wenen

Toegangspoort model Wenen

Onze unieke poort ontwerpen blijven zich onderscheiden. Zo ook het model Wenen. Dit hedendaagse ontwerp kenmerkt zich door de strakke plaat onderin de poort in combinatie met de horizontale kokers bovenin de poort.  De toegangspoort model Wenen heeft qua ontwerp weg van de toegangspoort model Luxemburg. Toch onderscheid de poort zich qua uitstraling. Door de unieke combinatie van materialen heeft de toegangspoort model Wenen een geheel eigen karakter. Door deze combinatie van materialen geeft de poort privacy zonder gesloten aan te voelen.

$image['alt']

Hoe is de poort model Wenen opgebouwd?

De toegangspoort model Wenen is uitgevoerd met een stalen frame van koker 50x50mm. Tussen de onder en midden-ligger een gladde plaat die in het frame wordt geplaatst. Tussen de midden, en boven-ligger horizontale spijlen van koker 40x20mm. De poort wordt geplaatst tussen stalen palen en kan op aanvraag tussen bestaande poeren gemonteerd worden.

$image['alt']

Wat maakt de poort Wenen uniek?

De inrijpoort model Wenen onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van materialen. De strakke plaat in combinatie met de horizontale spijlen geven een mooi contrast in de poort. Daarnaast geeft de poort veel privacy waardoor de poort perfect gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een haag.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Wenen gemonteerd?

De toegangspoort model Wenen wordt gemonteerd tussen stalen, dikwandige palen voor een stevig geheel. Het is ook mogelijk om de poort te plaatsen in combinatie met XL-palen of tussen bestaande poeren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Wenen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button