Coronamaatregelen

XL Palen

XL Palen

Poortpalen als meerwaarde voor uw toegangspoort

Poortpalen zijn allang niet standaard meer. Dat komt omdat het erg belangrijk is om de juiste verhoudingen te vinden tussen de grootte van de poortpaal, het model toegangspoort en de omgeving. Daarnaast geven XL palen een bredere keuze in verschillende opties zoals geïntegreerde brievenbus, geïntegreerde technische ruimte of inbouwlampen.

Wat zijn XL palen?

XL palen zijn een prachtig alternatief ten opzichte van gemetselde poeren. De palen hebben dezelfde robuuste uitstraling als poeren maar zijn compleet vervaardigd uit staal. Een van de voordelen van onze XL palen tegenover poeren is het prijstechnische voordeel. Daarnaast zijn de stalen palen een prachtig aangezicht.

Welke maten XL palen zijn er?

De XL palen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De eerste X- paal maat is 300×300 mm oplopend naar 400x400mm, 450x450mm tot zelfs 500x500mm.

Hoe worden de XL palen gemaakt?

De XL palen worden niet ingekocht zoals de standaard poortpalen, omdat deze grote maten simpelweg niet bestaan. De palen worden gemaakt uit platen, die op maat worden gelaserd door een machine, om vervolgens door een specialist samengesteld en afgelast te worden. Het is een stukje hoogwaardige techniek gecombineerd met echt vakmanschap. Het resultaat is prachtig!

$image['alt']

De verschillende afmetingen poortpalen

Om u wat meer beeld te geven bij de verschillende poortpaal maten, hebben wij een overzichtstekening gemaakt. Hierop kunt u de verhoudingen goed beoordelen. De maten staan aangeduid in millimeters.

$image['alt']

Sierpoort model Sofia met XL-Palen

Deze moderne toegangspoort is voorzien van een aanslagpaal 400x400mm. In deze paal hebben wij de brievenbus en de technische ruimte verwerkt.

$image['alt']

Schuifpoort in combinatie met looppoort

Op de foto ziet u een fraaie combinatie tussen een looppoort en de schuifpoort. De XL paal fungeert als sluitpaal van zowel de schuifpoort als de looppoort. In de paal hebben we een brievenbus verwerkt en de verlichting.

$image['alt']

Inrijpoort model Matsers met palen XL-Palen

Hier ziet u een mooi voorbeeld van een toegangspoort met een hedendaags ontwerp, in combinatie met XL palen. De middelste poortpaal is voorzien van een geïntegreerde brievenbus.

$image['alt']

Inrijpoort model Monaco met XL palen

Op deze foto ziet u inrijpoort model Monaco in combinatie met onze XL palen. De XL palen hebben als mooi detail een exclusieve op maat gemaakte piramidekap.

$image['alt']

Inrijpoort model Londen

De toegangspoort model Londen heeft een modern design wat goed past in combinatie met de XL palen. De XL palen hebben wij onder andere voorzien van een inspectieluik waar onze besturingskast in is geplaatst. Daarnaast zijn de palen voorzien van geïntegreerde lampen.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button