fbpx

XL Palen

Poortpalen als meerwaarde voor uw toegangspoort

Poortpalen zijn allang niet standaard meer. Dat komt omdat het erg belangrijk is om de juiste verhoudingen te vinden tussen de grootte van de poortpaal, het model toegangspoort en de omgeving. Daarnaast geven XL palen een bredere keuze in verschillende opties zoals geïntegreerde brievenbus, geïntegreerde technische ruimte of inbouwlampen.

Wat zijn XL palen?

XL palen zijn een prachtig alternatief ten opzichte van gemetselde poeren. De palen hebben dezelfde robuuste uitstraling als poeren maar zijn compleet vervaardigd uit staal. Een van de voordelen van onze XL palen tegenover poeren is het prijstechnische voordeel. Daarnaast zijn de stalen palen een prachtig aangezicht.

Welke maten XL palen zijn er?

De XL palen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De eerste paal maat is 300×300 mm oplopend naar 450×450 mm.

Hoe worden de XL palen gemaakt?

De XL palen worden niet ingekocht zoals de standaard poortpalen omdat deze grote maten simpelweg niet bestaan. De palen worden gemaakt uit platen die op maat worden gelaserd door een machine om vervolgens door een specialist samengesteld en afgelast te worden. Het is een stukje hoogwaardige techniek gecombineerd met echt vakmanschap. En het resultaat is prachtig!

$image['alt']

De verschillende afmetingen poortpalen

Om u wat meer beeld te geven bij de verschillende poortpaal maten hebben wij een overzichtstekening gemaakt. Hierop kunt u de verhoudingen goed beoordelen. De maten staan aangeduid in millimeters.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan