Coronamaatregelen

Spijlenhekwerk

De spijlenhekwerk specialist

Op zoek naar een spijlenhekwerk? Kies dan voor De Wit Hekwerken, dé hekwerk specialist. Een spijlenhekwerk is zeer stevig en daardoor erg geschikt om uw terrein te beveiligen. De spijlen zijn vrijwel onmogelijk te verbuigen. Denkt u bij een spijlenhekwerk aan een grof, industrieel hek dat op het eerste gezicht niet geschikt lijkt voor in een tuin? Tegenwoordig zijn er vele varianten spijlenhekwerken, waaronder inderdaad veel industriële spijlenhekwerken. De Wit Hekwerken ontwerpt echter ook sierlijke varianten die goed geschikt zijn voor bijvoorbeeld een voortuin. Breng eens een bezoekje aan onze siertuin of bekijk de vele mogelijkheden op onze website!

Knap staaltje spijlenhekwerk van de Wit Hekwerken

De Wit Hekwerken verzorgt uw vraag naar spijlenhekwerk en terreinbeveiliging. Van spijlenhekwerk tot spijlenpoorten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beveiligen van bedrijventerreinen, justitiële instanties en overheid instanties weten wij bij De Wit Hekwerken dat bij dit soort producten kwaliteit vereist is. Ook de uitstraling speelt een steeds grotere rol. Dat heeft zich de laatste jaren geuit in een trend waarin de particuliere markt steeds vaker kiest voor het fraaie en inbraakpreventieve spijlenhekwerk.

Spijlenhekwerk in allerlei uitvoeringen

Spijlenhekwerk is bij De Wit Hekwerken verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo worden onze standaard hekwerken gemaakt van kokers 50×25 en spijlen ø 25. Spijlenhekwerk met een gladde bovenligger. De bovenligger kan ook worden voorzien van een puntenkam, voor extra beveiliging. Verder kunnen ze worden voorzien van zowel ronde als vierkante spijlen. Enkele andere voordelen van ons spijlenhekwerk:

  • Onze spijlen zijn inbraakpreventief;
  • Waar mogelijk wordt ons spijlenhekwerk voorzien van “blinde verbindingen” om zwakke plekken uit te sluiten;
  • Stabiele en sterke palen voor een stevig geheel;
  • De Wit Hekwerken verzorgt het complete traject, van advies tot plaatsing;
  • Ons spijlenhekwerk wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats door gediplomeerde vakmensen, en geplaatst door monteurs met jarenlange ervaring.

Meer informatie over De Wit Hekwerken

Zoekt u een spijlenhekwerk met lange levensduur voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Kijk gerust eens verder rond op onze website en ontdek de mogelijkheden. Is voor u een spijlenhekwerk niet geschikt of wellicht te grof? Dan past dubbelstaaf hekwerk of sierhekwerk misschien beter bij u. Bij De Wit Hekwerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren u graag!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button