Coronamaatregelen

Voor bedrijven

Voor bedrijven

30 Jaar ervaring maakt het verschil

Wilt u een bedrijfspand beveiligen of kunnen wij u misschien helpen met een bestek? Onze specialisten helpen u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van een terrein door middel van hekwerken.

$image['alt']

Dubbelstaafmat hekwerk

Inbraakpreventief, fraai en duurzaam! Het dubbelstaafmat hekwerk is ideaal als afscheiding voor een bedrijfspand. Het hekwerk heeft geen onderhoudt nodig en heeft daarnaast ook nog een bijzonder lange levensduur.

$image['alt']

Stalen schuifpoorten uit eigen productie

Een schuifpoort is een ideale poort om een bedrijventerrein mee af te sluiten. De schuifpoorten worden voorzien van een speciale onder-balk uit één stuk, die door haar afmetingen en vormgeving zorgt voor een zeer hoge stabiliteit.

$image['alt']

Schuifpoort met dubbelstaafmat

Schuifpoort voorzien van koker 60×60 met dubbelstaafmatvulling. De poort is voorzien van een speciale onder-balk uit één stuk, die door haar afmetingen en vormgeving zorgt voor een zeer hoge stabiliteit.

$image['alt']

Gaashekwerk

De palen, met een diameter van 60,3 mm, worden pneumatisch CA. 90 cm in de grond gedreven. Op de palen wordt een aluminium doorvoer-kop geplaatst met daar doorheen een stalen bovenbuis met een diameter van 42 mm. De palen kunnen worden voorzien van prikkeldraad.

$image['alt']

Dubbele poort

Een afrastering is niet voldoende om een bedrijventerrein te beveiligen. Een goede een duurzame toegangspoort maakt het een compleet en inbraakwerend hekwerk.

$image['alt']

Spijlenhekwerk

De Wit Hekwerken verzorgt uw vraag naar spijlenhekwerk en terreinbeveiliging. Van spijlenhekwerk tot spijlenpoorten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beveiligen van bedrijventerreinen, justitiële instanties en overheid instanties weten wij bij De Wit Hekwerken dat bij dit soort producten kwaliteit vereist is.

$image['alt']

Spijlenhekwerk verzinkt

De Wit Hekwerken is producent en leverancier van spijlenhekwerk en geldt als specialist op dit terrein. Wij verzorgen het gehele traject, van advies op maat tot plaatsing van het spijlenhekwerk. Dat allemaal tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook na plaatsing van uw hekwerk zorgt onze servicedienst voor onderhoud en eventuele reparatie. Spijlenhekwerk is bij De Wit Hekwerken verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo worden onze standaard hekwerken gemaakt van kokers 50×25 en spijlen ø 25. Spijlenhekwerk met een gladde bovenligger kan ook worden voorzien van een punten-kam voor extra beveiliging. Verder kunnen ze worden voorzien van zowel ronde als vierkante spijlen.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button