Thuisadvies

Onze adviseur bij u thuis

Om hekwerk te vergelijk en op uw gemak stijlen te bekijken hoeft u niet naar Dodewaard te komen. Wij komen ook graag naar u toe! Onze hekwerk adviseurs nemen vele foto’s, kleurenwaaiers en meetgereedschap mee om u te voorzien van het juiste advies. Nodig De Wit Hekwerken uit voor een vrijblijvend hekwerk advies en u kunt in alle rust uw hekwerk uitzoeken.

 

Professionele specialisten

Wij werken uitsluitend met goed opgeleiden en ervaren hekwerk adviseurs die verstand hebben van veiligheid en design. Naast een goed advies betreft stijl, kleur en soort hekwerk kunnen wij u ter plaatsen advies geven. Er zijn voor het ontwerpen van een perfect hekwerk vele factoren om rekening mee te houden. U kunt hierbij denken aan het hoogte verschil in het landschap, de stijl van uw huis en tuin of gewoon simpelweg uw persoonlijke voorkeur.

Stijlen, kleuren, hoogtes en materialen

De Wit Hekwerken heeft voor iedereen een hekwerk op maat, met een grote verscheidenheid aan functies en stijlen. Een perfect sierhek is een kwestie van maatwerk, dat wordt nog wel een onderschat. Ieder hekwerk is uniek, zo ook die van u.

Maatwerk voor de juiste prijs

Maatwerk is duur, horen wij vaak. Dit oude vooroordeel is bij De Wit Hekwerk absoluut niet van toepassing. Wij zijn het bewijs dat uw sierhekwerk op maat niet duurder hoeft te zijn dan wanneer u een hekwerk uit voorraad koopt wat zoals altijd net niet past. Wij zijn als bedrijf zo ingesteld dat wij te allen tijde kwaliteit leveren en daarbij ook nog eens een goede prijs kunnen hanteren. Zo onderscheidt De Wit Hekwerken zich van andere bedrijven.

Advies krijgen aan uw eigen keukentafel

Graag adviseren wij u in uw zoektocht naar uw sierhekwerk. Samen gaan we op zoek naar de juiste stijl en juiste toepassing. En u hoeft hiervoor niet meer de deur uit! Nou ja, misschien even een rondje door de tuin lopen met onze hekwerk specialist. Profiteer van de fijne service en wij dragen zorg voor uw hekwerk.

 

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button