Coronamaatregelen

Tuinpoort metaal

Tuinpoort metaal

Een tuinpoort van metaal is op eigenlijk alle plekken te gebruiken. Doordat de poort vele mogelijkheden biedt, is het een veel gekozen product door zowel particulieren als zakelijke klanten. Bovendien heeft een metalen tuinpoort een duurzaam karakter en een strakke uitstraling waardoor de poort in eigenlijk iedere omgeving te gebruiken is. Bij De Wit Hekwerken maken we enkel metalen tuinpoorten op maat. Dit zorgt ervoor dat deze altijd bij uw tuin past. Meer over de tuinpoort van metaal leest u hieronder.

Metalen tuinpoort

Een metalen tuinpoort wordt vaak in combinatie met gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk geplaatst door onze monteurs. Een gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk is een duurzame oplossing voor een scherpe prijs als u op zoek bent naar een afscheiding voor uw tuin. Op het eerste gezicht geven dit type hekken niet veel privacy maar hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u de hekwerken en tuinpoort laten begroeien met bijvoorbeeld een hedera. Zodra het helemaal vol gegroeid is heeft u een groene afscheiding voor uw tuin en valt het hekwerk niet eens meer op. Daarnaast zijn de metalen tuinpoorten op maat geschikt voor ieder terrein. U kunt de hekwerken met tuinpoort van metaal ook gebruiken als afscheiding van een dierenweide. 

Metalen tuinpoorten op maat

Zoals gezegd kunt u bij De Wit Hekwerken terecht voor metalen tuinpoorten op maat. Bij De Wit Hekwerken worden alle producten op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Of u nou gaat voor een enkele metalen tuinpoort van 80 centimeter hoog of voor een dubbele tuinpoort van metaal van vier meter breed en twee meter hoog, alles is mogelijk. Hierdoor kunnen wij alles op uw wensen en behoefte afstemmen. Zo is het ook mogelijk om anti-klimbeveiliging boven op de tuinpoort te laten maken. Natuurlijk mag een sleutelslot ook niet ontbreken in de tuinpoort van metaal. Met deze maatregelen voorkomt u dat ongenodigde uw terrein op komen. 

Onderhoud tuinpoort van metaal

Een van de grote voordelen van de tuinpoort van metaal van De Wit Hekwerken is dat deze onderhoudsvrij is. Doordat wij het metaal verzinken en vervolgens poedercoaten in een RAL-kleur naar keuze zorgen wij ervoor dat de poort niet kan gaan roesten en zo goed als onderhoudsvrij is. Bovendien kunt u door een kleur te kiezen ervoor zorgen dat de metalen tuinpoort bij de uitstraling van uw tuin en hekwerk past. Kiezen voor een metalen tuinpoort zorgt er dus voor dat u lang kunt genieten van een onderhoudsvriendelijk, maar kleurvaste tuinpoort die u beschermt tegen ongenode gasten op uw erf of in uw tuin.

Een tuinpoort van metaal bestellen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showtuin voor inspiratie.

Contact opnemen

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button