Coronamaatregelen

Vacature montage & productie

Vacature voor montage en productie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om ons team te versterken. Heb je al bewezen dat je goed met je handen kan werken en heb je technisch inzicht? Voeg je dan bij ons gezellige team! Wij leren je de kneepjes van het vak.

In deze functie zijn je werkzaamheden zeer divers! De ene dag sta je in onze productiehal exclusieve staal constructies te maken en de andere dag sta je in hartje Amsterdam een fraaie inrijpoort te monteren. Onze specialiteit is maatwerk dus geen dag is hetzelfde!

Wat neem je mee?
Logisch redeneren is voor jou geen probleem! Je kent de inhoud van een gereedschapskist en weet welk gereedschap je voor welke klus moet gebruiken. Als je een goede uitleg krijgt over het monteren van bijvoorbeeld deurbeslag of een scharniersysteem, ben je snel in staat om zelfstandig de montagewerkzaamheden uit te voeren. Vervolgens herken jij jezelf in het volgende:

  • Je stelt veel vragen en je bent leergierig. Je wilt namelijk alles te weten komen om de klus goed af te kunnen ronden.
  • Je hebt technisch inzicht en ervaring met klussen/montagewerkzaamheden.
  • Je bent collegiaal en werkt graag in een (klein) en betrokken team.

Het bedrijf

De Wit Hekwerken is al meer dan 30 jaar een specialist op het gebied van exclusieve, maatwerk, hekwerken door heel Nederland. Kwaliteit en een goede werksfeer staan bij ons voorop. In dit kleine familiebedrijf ben jij een belangrijke schakel en geen nummertje.

Heb je interesse?
Reageer dan op deze vacature en stuur je CV naar info@dewithekwerk.nl
Wil je een dag meelopen met ons team? Geen probleem!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button