fbpx

Vraag & Antwoord

Vraag & Antwoord

$image['alt']

Hoe kan ik mijn hekwerk schoonmaken?

U heeft een onderhoudsvrij gekocht en toch wordt u geadviseerd om eens per jaar het hekwerk schoon te maken. Maar waarom? De coating van een hekwerk is vergelijkbaar met die van een auto en omdat deze producten in weer en wind buiten staan adviseren we om ze eens per jaar schoon te maken. een autopoets is daar perfect voor!

$image['alt']

Wat is volbad verzinken

De gevormde zinklegering wordt zowel op de buiten- als de binnenkant van het staal aangebracht. Zinklegering is hard, slijt- en stootvast en goed bestand tegen mechanische belasting. Wanneer er toch een beschadiging optreedt, ontstaat er een chemische reactie: de zogenaamde kathodische bescherming, waardoor een goed verzinkt product niet gaat roesten. Dat betekent dat het aanbrengen van bijvoorbeeld boutgaten na het verzinken geen invloed heeft op de levensduur.

$image['alt']

Poedercoaten

Poedercoating zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag en garandeert een betere profiel- en kantdekking dan natlak. Poedercoating is elastisch, slijt-, slag- en stootvast, goed bestand tegen chemische belasting en uitermate geschikt voor producten met een verhoogde kans op beschadigingen zoals hekwerken. Op thermisch verzinkt staal kunnen in de poedercoating poriën en blaasjes ontstaan, die het visuele aspect beïnvloeden.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan