Sierpoort Berlijn

Sierpoort model Berlijn

Sierpoort model Berlijn is een poort met een tijdloze uitstraling. De rustige vormen van het hekwerk in combinatie met de plaat onderin de poort geven de toegangspoort een geheel eigen uitstraling. Het model past zowel bij een klassieke als bij een hedendaagse omgeving. Op de poortpalen komt een fraai afgewerkte piramidekap. De poort wordt standaard uitgevoerd met palen van 100×100 mm, maar kan uiteraard in overleg worden voorzien van grotere palen.

$image['alt']

Hoe is de poort model Berlijn opgebouwd?

De poort is uitgevoerd met kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, twee bovenliggers en één middenligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast. Onderin de poort wordt een gecoate aluminium plaat gemonteerd.

$image['alt']

Wat maakt de poort model Berlijn uniek?

De toegangspoort model Berlijn is een poort die past in vrijwel iedere omgeving. De poort kenmerkt zich door zijn rechte lijnen en de plaat onderin de poort.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Berlijn gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

$image['alt']

Hoe wordt de poort model Berlijn behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Call Now Button