fbpx

Sierpoorten

Sierpoorten

U ziet een overzicht van onze dubbele sierpoorten. Ook hier is veel in mogelijk, en dan bedoelen wij niet alleen op de ontwerpen van de stalen poorten, maar ook op de automatisering. Wij gebruiken voor zowel boven- (oprit) als ondergronds (garage) de beste kwaliteit sierpoort aandrijvingen.

Verder zijn vele accessoires te verkrijgen,  zoals een intercom met camera, een codeklavier of een brievenbus in een poort paal. En niet te vergeten een gsm-module waarmee u uw poort simpelweg kunt ‘open bellen’. Misschien nog wel belangrijker, met een poort van De Wit Hekwerken is uw terrein veilig afgesloten!

Ieder model sierpoort kan worden vervaardigd in een sierhekwerk!

Unieke op maat gemaakte sierpoorten

Al onze sierpoorten zijn maatwerk, net zoals al onze sierhekwerken. Dat komt omdat er vele factoren zijn waar je  rekening mee moet houden wat betreft sierpoorten. Poorten moeten passen bij de stijl van het huis, breedte van de oprit en diepte van het perceel. En natuurlijk de belangrijkste factor, een inrijpoort moet helemaal naar wens van de klant vervaardigd worden. En daar zijn wij naar meer dan 30 jaar produceren en monteren een specialist in.

Enkele voordelen van onze sierpoorten:

 • Kosteloos inmeten van uw tuin/perceel om uw sierpoort exact op maat te produceren;
 • Alles wordt voor u met de hand op maat gemaakt;
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
 • Uitgebreide showtuin;
 • Geproduceerd en gemonteerd door ervaren werknemers;
 • Kwalitatief hoogwaardige poort aandrijvingen.

Elektrische en handmatige poorten

Een handmatige sierpoort met een inbraakpreventief hang- en sluit werk, of een elektrische sierpoort met een innovatieve automatisering. Beide keuzes resulteren zich in een kwaliteit product dat met zijn fraaie uitstraling uw terrein veilig afsluit.

Hekwerk showtuin

In centraal gelegen Dodewaard te Gelderland ligt onze showtuin vol met sierpoorten, sierhekwerken, tuinpoorten, gaashekwerken, en spijlenhekwerken. Hier kunt u zien waarom onze hekwerken bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Graag nodigen wij u uit om eens een wandeling te maken door onze tuin om onze sierpoorten in het echt te aanschouwen. Ook kunnen wij hier al uw vragen beantwoorden en u van een passend advies voorzien.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze sfeervolle Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
 • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan