Poort automatisering & toegangscontrole

Misschien bent u wel gecharmeerd van onze GSM-modules; overal ter wereld uw poort bedienen met uw telefoon. Of een codeklavier, sleutelschakelaar of camera beveiliging; alles is mogelijk bij De Wit Hekwerken!

Maar het draait niet alleen maar om comfort, het draait natuurlijk vooral ook om veiligheid! Het te allen tijde afsluiten van uw terrein. En dat niet alleen met een innovatie poortautomatisering, maar ook met een verzwaarde poort constructie! Want dat alles bij elkaar zorgt pas voor een kwaliteitsproduct!

Poortaandrijving Swing X

Wilt u uw poort laten automatiseren? Dan heeft u een poortaandrijving nodig. U kunt bij De Wit Hekwerken terecht voor de Swing X poortaandrijving. De Swing X poortaandrijving heeft een massieve motor die zorgt voor een betrouwbare krachtoverbrenging. Deze poortaandrijver is gemaakt van kwalitatieve materialen, waardoor het product zeer lang meegaat. De geïntegreerde eindposities zorgen voor een eenvoudige installatie en het slimme bevestigingsontwerp zorgt voor vloeiende bewegingen. De poortaandrijving heeft daarnaast een zelfremmend vermogen voor optimale stabiliteit en uw poort zal met de Swing X altijd een soepele deurbeweging maken. Het ARS Automatic Reversal-systeem zorgt tot slot voor maximale veiligheid.

Poortautomisering Turn 310

De Wit Hekwerken kent diverse oplossingen voor het realiseren van poortautomatiseringen. Allereerst maken we onderscheid tussen een ondergrondse poortautomatisering en een bovengrondse poortautomatisering. De ondergrondse poortautomatisering, waarvoor u bij ons terecht kunt, is de innovatieve koolborstel loze aandrijving van het merk Roger. Deze revolutionaire en innovatieve digitale Brushless motor (elektromotor zonder koolborstels) met een permanent magnetisch veld biedt meer kracht en een hoger rendement dan andere poortaandrijvingen. Daarnaast heeft een koolborstel loze aandrijving een veel langere levensduur en een hogere koppel dan een aandrijving met koolborstels. Ook heeft deze motor een makkelijke noodontgrendeling en een optimaal bedieningscomfort. Meer kenmerken van de ondergrondse poortaandrijving vindt u hier.

Poortautomisering Pull-T

De Pull-T schuifpoort automatisering is een bovengrondse poortautomatisering en heeft intelligente sensoren voor meer veiligheid en comfort. De eendelig gegoten aluminium behuizing zorgt voor meer stevigheid. De andere onderdelen zijn gemaakt van gehard staal. Dit is ook zeer stevig en betrouwbaar. Het plug-and-play systeem is geïntegreerd in een behuizing voor maximaal gebruikersgemak. Ook het Pull-T systeem beschikt over een automatisch ARS Reversal systeem voor maximale veiligheid. Deze poortautomatisering is tevens voorzien van een makkelijke nood-ontgrendeling voor in geval van een stroomstoring en bevat een energiebesparende modus voor meer energie-efficiëntie.

Naast de Pull-T bovengrondse poortautomatisering kunt u ook bij De Wit Hekwerken terecht voor Tousek Slim. Dit is een duurzaam, solide en stijlvol bovengrondse poortautomatisering. Met het Slim systeem kunnen we ook uw bestaande poorten automatiseren.

Besturing

De besturingssystemen die wij aanbieden bij de diverse poortautomatisering zijn van het merk Tousek en Roger. De voordelen van deze systemen op een rij:

- Overzichtelijk LC-tekstdisplay met intuïtieve menu’s voor meer gebruikerscomfort; (Tousek)
- Vereenvoudigde inbedrijfsstelling voor zorgeloos gebruik;
- Intelligente monitoring voor maximale veiligheid;
- Ontelbare mogelijkheden tot instelling van parameters voor de individuele wensen van de klant;
- Geïntegreerde gebeurtenisteller als betrouwbare informatiebron.

Naast dergelijke besturingssystemen kunt u bij ons ook diverse toebehoren bestellen, zoals een afstandsbediening, codeklavier, poort opener en meer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze poortautomatisering en toegangscodes? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen als u meer informatie wilt opvragen over een specifiek product of als u vragen heeft over één of meer van onze producten en/of toepassingen. Wij helpen u graag, zodat u straks de beste keuze kunt maken.

Maak een afspraak
Op zoek naar een mooie inrijpoort of hekwerk? We staan u graag met deskundig advies te woord.
Kevin