Looppoorten

Bezoek eens onze showtuin!

Wilt u uw voortuin een mooier aanzicht geven? Of bent u op zoek naar een poort om uw terrein te beveiligen? Wij helpen u graag verder! U kunt bij De Wit Hekwerken altijd rekenen op een advies op maat door één van onze hekwerk adviseurs! Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende modellen looppoorten waar er zeker een voor u tussen zit. Met veel verschillende stijlen, opstellingen en kleuren kunnen wij ieder die op zoek is naar een kwalitatieve poort van dienst zijn.

Onze metalen tuinpoorten worden op maat gemaakt. Dus hoe lang, breed of hoog uw tuin ook is, er is altijd een passende oplossing! Kijk hieronder welk model het beste bij uw huis past. Lees ook zeker nog even verder voor meer informatie over de looppoort zelf!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showtuin.

Looppoort model Dublin

Een robuuste poort met een eenvoudig ontwerp. Deze poort past in vrijwel iedere omgeving!

 

Offerte aanvragen

Enkele sierpoort model Amsterdam-speciaal

Het voordeel van ons maatwerk? Deze poort hebben wij zo gemaakt dat de palen precies buiten de stoepbanden geplaatst konden worden zodat het straatwerk heel kan blijven en we de klant een perfecte pasvorm konden bieden.

Hekwerk model New-York

Deze looppoort met daarnaast een dubbele poort in de stijl New York passen perfect bij het fraaie huis. De klant kiest er voor om tussen de poorten een haag te plaatsen. Een perfecte combinatie!

Looppoort model Limburg gewalst

Sierpoort model Limburg wordt standaard geleverd met een rechte bovenligger maar kan natuurlijk ook worden voorzien van een gewalste bovenligger.

Looppoort model Limburg recht

Een fraai voorbeeld van het model Limburg met een rechte bovenligger. Een mooie combinatie met de groene haag en het zwarte staalwerk.

Looppoort Orion met vierkante spijlen

De looppoort model Orion is voorzien van vierkante spijlen met daarin een geïntegreerde brievenbus.

Moderne sierpoort

Een erg bijzondere en moderne poort. De poort is niet alleen voorzien van een elektrisch aandrijving, de palen zijn voorzien van een geïntegreerde brievenbus. Een sterk staaltje maatwerk!

Looppoort model Lissabon

Het model Lissabon is door zijn minimalistische uitstraling een zeer geliefd ontwerp. Deze poort model Lissabon is 2200 mm hoog en daarom hebben wij er voor gekozen om de spijlen zwaarder uit te voeren.

Looppoort model Stockholm tussen poeren

De looppoort model Kopenhagen is voorzien van een muurplaatscharnier en een muur-vang.

Klassieke sierpoort

Een hele fraaie, klassieke looppoort. Dit ontwerp is gemaakt door onze klant en door ons om maat geproduceerd.

Looppoort model Wageningen

Moderne looppoort model Wageningen als toegangspoort tot de achtertuin.

Enkele poort model New-York

De stijlvolle looppoort model New-York is geplaatst tussen twee hagen.

Looppoort model Orion met aansluiten hekwerk

Simpel, fraai en duurzaam. Het model Orion is een zeer geliefd model door zijn minimalistische uitstraling.

Looppoort model Barcelona met aansluitend hekwerk

Een klassieke afsluiter van deze tuin. Dit mooie hekwerk model Barcelona past perfect in deze omgeving.

Looppoort model Orion

Een mooi voorbeeld van een eenvoudig ontwerp met een hele fraaie uitstraling. Let ook eens op de vierkante spijlen die de poort een geheel eigen uitstraling geven.

Looppoort model Lissabon-halve ring

Looppoort model Lissabon is voorzien van een halve ring tussen de spijlen.

Looppoort met beplating

Deze looppoort is voorzien van aluminium beplating om de privacy van de klant te garanderen. Een mooie combinatie met de groene klimop.

Uitgangspoort van de Tuinen van Appeltern

Deze fraaie uitgangspoort van de Tuinen Van Appeltern is voorzien van een hydraulisch sluitsysteem zodat de poort altijd, gecontroleerd sluit. Let ook eens op het fraaie gelaserde logo van de Tuinen van Appeltern.

Looppoort naast het huis

Deze poort model Orion is gemonteerd aan een verlengde draaipaal. Om de ruimte maximaal te benutten hebben we in overleg met onze klant er voor gekozen om geen vangpaal te gebruiken, maar een muur-vang.

Looppoort model Oslo met afrastering

Looppoort model Oslo bestaat uit een stalen frame met houtvulling. De geïmpregneerd vurenhouten planken passen perfect bij het robuuste staalwerk!
Een mooi voordeel van het hout, het vergrijsd prachtig!

Moderne looppoort model Luxemburg

Deze moderne toegangspoort model Luxemburg past in vrijwel iedere omgeving. Het model Luxemburg onderscheidt zich door de kenmerkende kruizen in combinatie met de verticale spijlen.

Moderne looppoort model Londen

De moderne poort model Londen is een mooi voorbeeld van de nieuwe range poorten. De looppoort wordt gekenmerkt door zijn horizontale spijlen die in combinatie met het robuuste frame perfect tot hun recht komen.

Looppoort met dichte beplating

Een mooie combinatie. De dichte beplating met het op maat gemaakte spijlenhekwerk.

Looppoort model Oslo

Looppoort model Oslo met aansluitend twee vakken met houtvulling.

Stalen frame met Padoek houten planken

Een voorbeeld van een looppoort met Padoek houten vulling. Deze houtsoort is de meest duurzame houtsoort ter wereld. De houtsoort staat bekend om zijn fraaie vergrijzing.

Looppoort model Utrecht

Een tijdloze uitstraling met het sierhekwerk model Utrecht.

Looppoort model Lissabon

Looppoort model Lissabon heeft een tijdloze uitstraling en past in vrijwel iedere tuin.

Tijdloze looppoort model Amsterdam-speciaal

Een fraaie symmetrische opstelling als afsluiting van het zijpad naar de achtertuin.

Looppoort met zijvak

Een mooi voorbeeld van een looppoort met een gewalste bovenligger.

Looppoort model Orion met spijlen

De enkele sierpoort is voorzien van palen 80x80mm. De palen zijn voorzien van aangelaste waaiers.

Looppoort model Amsterdam

Het tijdloze ontwerp model Amsterdam past in vrijwel iedere omgeving. In dit ontwerp is goed te zien hoe de looppoort exact op maat is gemaakt zodat de palen precies buiten de stoepbanden staan.

Moderne poort met horizontale spijlen

Een modern hekwerk met horizontale spijlen. Het hekwerk is voorzien van spijlen vierkant 25mm wat zorgt voor en strakke uitstraling.

Moderne poort model Wenen

De moderne poort model Wenen is een poort die een dichte plaat combineert met een open structuur aan de bovenzijde. Door deze combinatie heeft de poort een unieke uitstraling.

Klassieke sierpoort

De klassieke sierpoort model Athene is een mooie toevoeging aan iedere tuin. De klassieke ornamenten geven de poort een fraaie uitstraling.

Een poort met houten bekleding

De houten poort zorgt voor fraaie uitstraling en privacy. Precies wat onze klant wenste!

Moderne poort model Sofia

Een sterk staaltje maatwerk! De looppoort in combinatie met een smal vakje met daaraan een waaier gelast is de perfecte oplossing in deze situatie.

De metalen tuinpoort op maat

Alles wordt tot in de puntjes opgemeten. Mede hierdoor kunnen wij een looppoort op maat produceren. Een looppoort aanschaffen is niet niks! Dit is als het goed is iets dat u maar een keer in uw leven hoeft te doen. We snappen dan ook dat u daar veel vragen over zult hebben. Twijfel dan ook zeker niet om deze te stellen! Als u de modellen liever van dichtbij wilt bekijken kunt u ook altijd even langskomen in onze showtuin. Hier staan ze allemaal naast elkaar. Zo kunt u ze ook mooi vergelijken.

Het is ook altijd mogelijk om een adviesgesprek met ons in te plannen. Er zijn namelijk wel een paar vragen die van groot belang zijn om tot een perfect eindresultaat te komen:

  1. Wat zijn de wensen met betrekking tot de stijl van de looppoort?
  2. Wat is de gewenste kleur, rekening houdend met de stijl van de poort en de woning/tuin?
  3. Wat is het budget voor de aankoop van de poort?
  4. Hoe zorgen we voor een duurzaam eindresultaat?

Wat is het proces van de metalen tuinpoort?

Het proces begint met het inmeten. Een van onze hekwerk specialisten komt bij u langs om samen met u op locatie uw wensen te bespreken en de enkele poort in te meten. Nadat alle details zijn besproken en de metingen zijn gedaan, gaan onze ontwerpers aan de slag om uw tuinpoort van metaal te ontwerpen en te tekenen. Ze houden rekening met wensen van de klant, en combineren dit met de kwalitatieve eisen. Wij garanderen de juiste verhoudingen en de juiste materiaaltoepassing. Zo zorgen we ervoor dat u een eindproduct krijgt waar u jarenlang plezier van heeft.

Nadat de metalen poort is uitgetekend beginnen onze productie specialisten met het op maat maken van alle onderdelen. Ze zagen, boren en slijpen de looppoort tot op de millimeter nauwkeurig en lassen daarna alles af. Het laswerk wordt natuurlijk netjes vlak geslepen. Door de ervaring die wij hebben zal u het verschil opmerken. Al 30 jaar lang produceren wij metalen tuinpoorten op maat in onze eigen fabriek. Ondertussen zijn wij perfectionisten.

In het productieproces is het verzinken en coaten een belangrijke fase. Als de metalen poort op maat is geproduceerd wordt deze getransporteerd naar de verzink- en coaterij. De eerste stap van het verduurzamingsproces is het verzinken. Tijdens het verzinken wordt de metalen poort ondergedompeld in een zinkbad van ongeveer 400/500 graden. Hierbij wordt zowel de binnenkant als de buitenkant van de poort verzinkt. Zo zorgen wij er voor dat de roest zich niet van binnen naar buiten kan ‘vreten’. Wanneer een stalen poort eenmaal roest is het namelijk vaak al een verloren zaak.

Nadat de poort is verzinkt worden de achtergebleven zinkbulten en druppels weggepoetst zodat er vrijwel geen scherpe punten en kanten meer aan het zinkwerk zitten. Zodra de stalen poort is gepoetst gaat de looppoort naar de coat afdeling.

Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Nadat het hekwerk van de poederlaag is voorzien, gaat het in een oven. Hier vloeien de poederdeeltjes door de warmte uit. Dit zorgt voor een gladde en duurzame coating laag. De poedercoating is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. In totaal zijn er zo’n 2.528 verschillende RAL kleuren.

Na deze verduurzaam processen is het tijd voor de montage. Door een goede interne opleidingsstructuur hebben we een bijzonder goed team. Dit team heeft alle ervaring om uw metalen tuinpoort op de juiste manier te plaatsen. Vaak is de montage een onderschatte factor. Een echte ervaren monteur heeft namelijk een grote invloed op de duurzaamheid van het eindproduct. Want een goed geplaatst hekwerk maakt op de korte en lange termijn een groot verschil!

Wat kost een looppoort?

Het is lastig om u de precieze prijs uit de mouw te schudden. Daarvoor moeten we eerst weten wat uw wensen zijn en de werkplek gezien hebben. Maar we willen u toch een indicatie geven. De prijzen van een gemiddelde looppoort liggen tussen de € 800,00 en € 2.000,00. De uiteindelijke prijs hangt dus af van de volgende factoren:

  1. De afmetingen van de poort;
  2. Het ontwerp van de tuinpoort;
  3. De grootte van het totale project;
  4. De locatie waar de metalen tuinpoort geplaatst moet worden.

Wilt u nu graag precies weten wat uw looppoort kost? U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen. Neem anders graag even contact met ons op! U kunt een mail sturen, bellen of simpelweg langs komen voor een adviesgesprek.

Liever een dichte metalen tuinpoort?

Een dichte metalen tuinpoort is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze geven namelijk veel meer privacy en je kan ze daarnaast ook nog eens mooi combineren met een hoge haag. Over het algemeen hebben de dichte looppoorten een wat modernere uitstraling. Dit is natuurlijk niet onze enige optie. We bieden ook nog vele klassieke looppoort modellen. U heeft ook de mogelijkheid om deze klassieke modellen te voorzien van dichte beplanting. Zo zal er geen doorkijk meer zijn naar uw tuin. Op deze manier kunt u ook zorgen voor meer privacy.
Naast privacy kan een dichte metalen tuinpoort natuurlijk ook gewoon zorgen voor nóg een mooier aanzicht dan een klassieke looppoort. Het hangt hier dus ook van meerdere factoren af welke poort het beste bij u past. Neem daarom alvast even een kijkje in ons assortiment. Anders kunt u ook altijd even langskomen in onze showtuin als u de dichte metalen tuinpoorten graag van dichtbij wilt bekijken.

Looppoort uit eigen productiehal

Met een looppoort zorgt u voor een veilige afsluiting, meer privacy en een hele mooie uitstraling van uw huis en tuin. Ons assortiment is breed, dus er zit voor ieder wat wils bij. Onze looppoorten hebben een bijzonder lange levensduur door de manier waarop we ze produceren. Daarnaast dient een looppoort ook een veilig gevoel te geven. Onze poorten worden voorzien van hoogwaardige RVS scharnieren met een geïntegreerd RVS slot. Wij zorgen ervoor dat uw metalen tuinpoort wordt geproduceerd uit het juiste materiaal. Dit zorgt voor een stevige constructie.
Doordat wij al onze looppoorten in onze eigen fabriek produceren en zelf monteren kunnen wij de perfecte prijs kwaliteitverhouding garanderen. Hierdoor zijn wij binnen Nederland al 30 jaar een van de beste in ons vak. Kijk dus snel in ons assortiment of neem contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen zorgen voor dé perfecte uitstraling van uw huis en tuin!